Vakantie in eigen land
De Ruwenberg Hotel
image

Vakantie in eigen land

Ontspan en geniet tijdens de zomermaanden. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bent u op zoek naar een hotel?

Waarbij 1.5 meter afstand geen probleem is en waar rust en ruimte belangrijk zijn in tegenstelling tot de drukte van de stad of de kust. Of zoekt u mooie wandel- en fietspaden door het Brabantse Landschap?

Bent u op zoek naar een terras of grote tuin bij het hotel, waar u rustig kunt zitten en ter ontspanning gebruik kunt maken van het schaakbord, de tafeltennis of jeu de boules baan, of waar u met een gezelschap, natuurlijk op afstand van elkaar, kunt barbecueën of picknicken.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u op zoek bent naar een hotel met groot zwembad, sauna’s en een golfafslag en waar u heerlijk kunt dineren in het restaurant.

U bent van harte welkom bij De Ruwenberg!

 

Hotel
Hoteldeals
Sportfaciliteiten
Hotelkamers

Meetings & Events

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium met 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. De vleugels bieden 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Alle conferentie- en vergaderzalen hebben vooruit-strevende technologie. 

Ligging

De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor -ontspanningsmogelijkheden en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

Covid-19

Wij hebben een concept uitgewerkt dat de veiligheid van onze gasten én onze medewerkers op de allereerste plek zet. Natuurlijk met aangescherpte maatregelen en mét de 1,5 meter-afstandsregel, geheel in lijn met de RIVM richtlijnen. De extra maatregelen die zijn doorgevoerd, zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. 

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u op een verantwoorde manier van uw verblijf bij ons kunt genieten. Benieuwd naar de aanpassingen?

Meetings
Events

 

 

 

green key

booking.com