ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komend weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Routebeschrijving

Auto

De Ruwenberg Hotel - Meetings - Events is gelegen op 5 kilometer van de A2 en 's-Hertogenbosch. Als u via de A2 reist, kunt u afslag 22 Sint-Michielsgestel nemen, om vervolgens via de Bosschebaan/N617 richting Sint-Michielsgestel te rijden (borden naar Schijndel/St. Michielsgestel/Den Dungen). Neem na
3,5 km op de rotonde de 1ste afslag naar de Hoogstraat. De Hoogstraat gaat over in de Sint Michielsstraat. Op de T-splitsing gaat u naar rechts en rijdt u op de Ruwenbergstraat. Ons landgoed bevindt zich aan de linkerkant. 

Openbaar vervoer

Vanaf het station 's-Hertogenbosch kunt u de taxi of bus 154 (richting Eindhoven) naar Bushalte De Ruwenberg nemen. Bij het verlaten van de bus loopt u naar de T-splitsing, waar u rechts gaat, de Ruwenbergstraat in. Ons landgoed bevindt zich aan de linkerkant. Totale reistijd is ongeveer 30 minuten.

Taxi

Wij kunnen uw vervoer vanaf de verschillende luchthavens naar ons landgoed verzorgen tegen een speciaal tarief.

Elektrische oplaadpunten

Zowel voor de auto als de fiets heeft De Ruwenberg enkele oplaadpunten. Voor de auto staan deze voorbij de slagboom rechtdoor, achterin op het parkeerterrein. Voor de fietsen vindt u de oplaadpunten bij de fietsenstalling, links van de entree bij het lostaande bijgebouw.