1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Patrick van den Dungen: Alles voor onze gasten

Voor Executive chef Patrick van den Dungen bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events gaat niks te ver. Als het maar culinair, gezond en verrassend is. Minder is zoveel meer.

‘We merken het elke dag weer; mensen zijn veel bewuster bezig met hun gezondheid en de voeding die daarbij past. Het aanbod aan biologische producten groeit flink, de gasten vragen steeds vaker om vegetarische producten en je ziet ook dat er kleinere porties vlees en vis worden gegeten. Wij spelen op alle mogelijke manieren op deze trends in.'

Neem een kijkje in de keuken van Patrick.

Culinaire tour door Den Bosch

De provincie Brabant is de gastvrije parel van ons land. Brabant is bourgondisch, gezellig en sfeervol en als geboren Brabantse kan ik dat volledig beamen. Het is dan ook volkomen logisch dat deze provincie is uitgeroepen tot ‘European region of Gastronomy’. 

Lees alle tips 

Ronde tafel met vier eventbureaus: hoe denken zij over...?

Op een zonnige dag kwamen we deze zomer samen met onze Preferred Bureaus voor een open gesprek over strategische eventmarketing, de parallellen tussen evenementen en andere vakgebieden, de kwaliteit van de nieuwe aanwas en meer. Lees het hele artikel 

Richard Jouvenaar 20 jaar als General Manager

SINT-MICHIELSGESTEL - Hij kwam aan boord toen grote vis Philips wegzwom. Als interim. Zogenaamd dan, want twintig jaar later is Richard Jouvenaar nog altijd de general manager van De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel. En is hij aan Brabant al net zo verknocht geraakt. Lees het hele artikel