Bekijk de hoteldeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de hoteldeals

Ontspan en geniet tijdens een weekendje weg. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kijkje achter de schermen

Met enige regelmaat worden artikelen over De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events gepubliceerd. U vindt hieronder een overzicht van de laatst verschenen artikelen.

Augustus 2020 | Meetings and More hotels bieden arrangement 'Ontdek Nederland' in de mooiste hotels

Maak een 7-daagse roadtrip en verblijf in drie bijzondere hotels

Meetings and More is een samenwerkingsverband van zes gerenommeerde zelfstandige hotels en vergader- en congreslocaties, die liggen op schitterende natuurrijke locaties verspreid over Nederland. Ze staan garant voor kwaliteit, service, gastvrijheid én culinair genieten.

Door de hoogstaande kwaliteit van de geboden faciliteiten, de rust, ruimte, unieke ligging en spreiding door Nederland bieden deze locaties ook een sfeervolle omgeving om te genieten van hoogwaardige vakanties in eigen land. Lees het hele persbericht

 

op vakantie in nederland

Juli 2020 | Teamspirit bevorderen in de vrije natuur van De Ruwenberg

Het 14ha landgoed leent zich uitstekend voor verschillende binnen- en buitenactiviteiten met een verbindend karakter en een hoge funfactor. Hoofdredacteur Nathalie Schalke in gesprek met Vasfi Isitan en Simone van den Nieuwenhof. Lees het hele artikel

teambuilding locatie De Ruwenberg

Mei 2020 Eventmanager | De perfecte locatie ligt niet altijd in de Randstad...

Gesitueerd op een prachtig onderhouden landgoed, waar elke vergaderzaal op uitkijkt. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen. Bijvoorbeeld voor een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten. Je kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen. Zouden er bedrijven zijn die níet voor zo’n idyllische vergaderomgeving vallen?

Lees het interview met Marieke Teunissen, senior accountmanager sales bij De Ruwenberg Hotel - Meetings - Events en Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers

Marieke Teunissen De Ruwenberg

Mei 2019 Patrick van den Dungen: Alles voor onze gasten

Voor Executive chef Patrick van den Dungen bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events gaat niks te ver. Als het maar culinair, gezond en verrassend is. Minder is zoveel meer.

‘We merken het elke dag weer; mensen zijn veel bewuster bezig met hun gezondheid en de voeding die daarbij past. Het aanbod aan biologische producten groeit flink, de gasten vragen steeds vaker om vegetarische producten en je ziet ook dat er kleinere porties vlees en vis worden gegeten. Wij spelen op alle mogelijke manieren op deze trends in.'

Neem een kijkje in de keuken van Patrick.

Chefkok congreslocatie De Ruwenberg

November 2019 Groots in gastvrijheid, intiem in beleving

De statige oprijlaan, met aan weerszijden eeuwenoude bomen die boeiende verhalen bevatten over dit centennia oude landgoed, leidt naar het originele kasteeltje uit het jaar 1337 dat dienstdoet als entree. Dat noem ik met recht een binnenkomer. Als ik de afslag naar het landgoed neem, laat ik de drukte van de stad als vanzelf achter me en neem de inspirerende, rustgevende atmosfeer van de omgeving in me op.

Laat je inspireren en lees het hele artikel

entree congreslocatie den bosch
Hotelkamer hotel Den Bosch
restaurant hotel den bosch
zwembad hotel den bosch

Culinaire tour door Den Bosch

De provincie Brabant is de gastvrije parel van ons land. Brabant is bourgondisch, gezellig en sfeervol en als geboren Brabantse kan ik dat volledig beamen. Het is dan ook volkomen logisch dat deze provincie is uitgeroepen tot ‘European region of Gastronomy’. 

Lees alle tips 

culinair-tour-brabant