Bekijk de herfstdeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de herfstdeals

Ontspan en geniet tijdens een minivakantie. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk al onze arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Congreslocatie Den Bosch

Bent u op zoek naar dé perfecte congreslocatie bij Den Bosch? Een locatie met plenaire zalen, breakoutzalen, mogelijkheden voor outdoor meetings en activiteiten? Met keuze uit 8, 12, 24 of 32-uurs vergaderarrangement? Met of zonder hotelovernachting?

Congreslocatie De Ruwenberg ligt op 5 minuten van 's-Hertogenbosch. Wij bieden u:

  • 40 meeting zalen & 196 hotelkamers
  • Exclusiviteit van het gebruiken van een vleugel
  • Brabantse gastvrijheid in een groene omgeving
  • 14 ha landgoed voor teambuilding
  • 5 minuten van de A2 
  • Gratis parkeren
Hotel
Meetings
Events
Evenemententerrein

Congreslocatie bij Den Bosch met zeer veel mogelijkheden

Congreslocatie De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch en biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De 16 plenaire zalen en de 24 discussiezalen zijn vooruitstrevend in technologie. Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Daarnaast helpen we u graag bij het organiseren van leuke teambuildingactiviteiten, zoals:
·      Golfclinics 
·      Schapendrijven
·      Boottochten
·      Schermen 

Gunstige ligging
Dankzij haar gunstige ligging, 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. Er zijn 250 gratis parkeerplaatsen op het landgoed.

Congreshotel met wellness- en sportfaciliteiten
De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over een rijkdom aan wellness- en sportfaciliteiten: een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Congreslocatie Den Bosch
Congreslocatie De Ruwenberg bij De Bosch biedt u alle mogelijkheden voor een succesvol congres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een keer langskomen om de mogelijkheden voor een congres te bespreken? Neem dan contact met ons op.