ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Met de voorjaarsvakantie er veilig tussenuit?

Kijk hier dan voor ons

arrangement

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Unieke congreslocatie in de natuur

Bent u op zoek naar een congreslocatie die uw congres onvergetelijk maakt? Bezoek dan congrescentrum De Ruwenberg. Samen maken we van uw congres een groot succes. 

We hebben de 1,5 meter afstand richtlijnen van het RIVM geimplementeerd. Verder hebben wij protocollen samengesteld voor de algemene ruimtes, zoals het restaurant, de bar, lounges, sanitaire ruimtes en liften. De vergaderzalen worden goed geventileerd. Verse lucht, verwarmd en/of gekoeld, komt direct van buiten en wordt per zaal afgevoerd. Er vindt geen recirculatie van lucht plaats! De extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. Bent u benieuwd hoe we dit gaan doen?

Landgoed De Ruwenberg

In het prachtige groene Noord-Brabant op een 14ha landgoed bevindt zich congreslocatie De Ruwenberg. Deze unieke locatie wordt gekenmerkt door haar inspirerende en rustgevende uitstraling. Dit maakt landgoed De Ruwenberg een ultieme locatie voor zakelijke events zoals congressen, hybride events en buiten vergaderingen. Van de groene natuur krijgt u veel energie en inspiratie. Het 14ha landgoed is ook zeer geschikt voor buitenactiviteiten, waarmee u het congres kunt uitbreiden.

Wat congreslocatie De Ruwenberg uniek maakt is de ligging. Het congreshotel ligt midden in een natuurgebied, maar is ook heel goed bereikbaar. Binnen 5 minuten bent u op de A2 en in ’s-Hertogenbosch en binnen 20 minuten staat u op Eindhoven Airport. Er zijn 250 gratis parkeerplaatsen beschikbaar op het landgoed.

 

Meetings
Hybride events

Capaciteit van de congreszalen

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

de-ruwenberg_zalen-overzicht-1.5-meter
zalenoverzicht normale opstelling

Zakelijk overnachten

Als u een meerdaags evenement organiseert, is het ook mogelijk om samen met uw gasten te verblijven in ons hotel. Hier zult u in alle comfort genieten van de rust en energie opdoen voor de volgende congresdag. De Ruwenberg biedt 3 verschillende soorten hotelkamers: de Comfort Kamer, de Superior Kamer en de Executive Suite. Alle drie de kamers zijn voorzien van comfort, gratis Wi-Fi (privé netwerk), een flatscreen TV, airconditioning en een badkamer met douche. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze parkeergelegenheid, het zwembad, de sauna en sportfaciliteiten als tennisbaan, fitnessruimte en squashbaan.

Duurzaamheid

Met trots kunnen wij zeggen dat we een duurzame en milieuverantwoordelijke congreslocatie zijn. Wij hebben het internationaal erkende ‘’Gouden Green Key’’ keurmerk in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om onze druk op het milieu te minimaliseren. Wij gaan daarin een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het gouden Green Key-certificaat is het hoogst haalbare certificaat dat Green Key uitreikt. Green Key certificaten kennen drie verschillende niveaus: brons, zilver en goud. Hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau, hoe meer milieumaatregelen de congreslocatie heeft ingevoerd.

Bent u geïnteresseerd in congreslocatie De Ruwenberg? Vraag dan een offerte aan.

 

Unieke congreslocatie

Bij binnenkomst stapt u door de originele en middeleeuwse entreé uit 1337. Loopt u vervolgens door, dan komt u uit op het Atrium en zijn 4 vleugels. Het is mogelijk om elke vleugel exclusief te gebruiken. Een vleugel bestaat uit 66 hotelkamers, 3 plenaire zalen, 6 break-out zalen, een eigen lounge gedeelte en een terras. Het is bij ons ook mogelijk om losse zalen te reserveren. Wij bieden verschillende zalen aan, variërende tussen de 20 m2 tot 200 m2 met capaciteit tussen de 2-450 personen. U kunt ook kiezen voor een klassieke ruimte die zich in het originele kasteel bevindt, namelijk de Kasteelkamer, Haardkamer of Ontvangstkamer. Alle zalen zijn voorzien van de benodigde technologie.

Wat uw congres bij De Ruwenberg uniek maakt, is niet alleen de prachtige omgeving. Bij De Ruwenberg kunt u ook culinair genieten tijdens het congres. Voor onze keuken is vrijwel niets onmogelijk. Van een BBQ/outdoor cooking, tot een sharing dinner. Wij doen er alles aan om een succesvolle ervaring te bieden en denken graag met u mee over een passende creatieve en culinaire invulling van uw congres. U kunt onze culinaire verrassingen ervaren in ons restaurant, brasserie, onze lounges, zalen en in de tuin of op ons landgoed.  

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast congreslocatie zijn wij ook een trainingslocatie, vergaderlocatie en evenementenlocatie.

Hotel
Restaurant