ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komend weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Congrescentrum Den Bosch

Bent u op zoek naar een congrescentrum in de buurt van Den Bosch? Congrescentrum De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch en biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De 16 plenaire zalen en de 24 discussiezalen zijn vooruitstrevend in technologie.

Wat u kunt verwachten van congrescentrum De Ruwenberg:

 • 40 compleet uitgeruste conferentiezalen met geavanceerde technologie
 • Gratis WIFI en mogelijkheid tot gebruik van een private wifi netwerk
 • Enthousiaste servicegerichte medewerkers die met u meedenken
 • 196 hotelkamers voor overnachtingen bij meerdaagse conferenties
 • Centrale ligging en goede bereikbaarheid (ook voor internationale gasten)
 • Volop gratis parkeergelegenheid
 • Oog op duurzaamheid en in het bezit van de  Gold IACC Greenstar en Gouden Green Key
 • Omgeven door rust, ruimte en natuur
 • Catering met het beste van het pure Brabantse land
 • Genoeg mogelijkheden voor teambuilding activiteiten
 • De mooie Brabantse natuur ligt aan uw voeten
Meetings
Conferentiezalen

Meerdaags congres met overnachting bij congrescentrum nabij Den Bosch

Organiseert u een meerdaags congres? Na een inspirerende congresdag kunnen uw gasten heerlijk neerstrijken in één van onze 196 comfortabele hotelkamers. Ze kunnen tot rust komen en gebruik maken van onze diverse hotelfaciliteiten. Van sportmogelijkheden, wellness en zwembad tot het restaurant en onze gezellige bar.

De kamers zijn comfortabel en stralen een warme sfeer uit. Er zijn drie verschillende type hotelkamers: Comfort Kamer, Superior Kamer en de Executive Suite. De faciliteiten van deze kamers verschillen. Waar een Comfort Kamer airconditioning, een flatscreen TV en een badkamer met douche biedt, heeft een Superior Kamer ook een Nespresso apparaat, minibar (incl. gratis bronwater), kluis op de kamer, strijkfaciliteiten en een badjas met slippers. Bij een Executive Suite zit hier bovenop een sfeervolle zithoek inbegrepen met uitzicht over de bosrijke omgeving van Brabant.

 

Sportfaciliteiten
Hotelkamers

Ontdek het buiten vergaderen bij De Ruwenberg

Voor een frisse pauze of buitensessie, kunt u de deuren openslaan en gebruik maken van ons prachtige groene landgoed. En wat dacht u van het organiseren van een teambuildingactiviteit, zoals schapendrijven of boogschieten? Daarnaast is er ook een groot sportief aanbod voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen. De Ruwenberg beschikt over een driving range, squash- en tennisbanen, een beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en een joggingbaan. Bovendien is er ook een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s.

Naast congrescentrum is De Ruwenberg ook een vergaderlocatie, trainingslocatie, hotel, evenementenlocatie en conferentieoord.

Teambuilding activiteiten
Buiten vergaderen

Hybride events bij De Ruwenberg

Door de coronacrisis wint de hybride meeting snel terrein. Deze vorm van bijeenkomen brengt een evenement op locatie en online participatie samen. In de huidige tijd geeft het meetingplanners de mogelijkheid zakelijke meetings door te laten gaan in lijn met de actuele regels, zonder af te doen aan kwaliteit, inhoud en bereik. Er zijn verschillende vormen mogelijk, bijvoorbeeld dat de spreker online is en het publiek in de zaal zit. Of juist de spreker is live en het publiek zowel online als offline. Ook kunnen meerdere vergaderzalen online met elkaar verbonden worden. Denk eens aan de afwisseling tussen een center stage en een backstage. Kortom, hybride evenementen zijn flexibel in te delen.

Hybride events