1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Conferentiezalen

Zoekt u een locatie voor uw training, boardmeeting, workshop, heisessie, vergadering, meerdaagse bijeenkomst, directieoverleg, congres of event?

Op dit moment is de capaciteit vanwege COVID-19 aangepast. Zie hier onze COVID-19 brochures.

Conferentiecentrum De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan conferentiezalen; 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

De Ruwenberg beschikt over een Amfitheater, Atrium en ook over zalen van 200m² en 120m². Alle zalen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge.

Voor meetings in kleine groepen zijn er zalen van 65m², 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke ruimte willen kunt u ook nog kiezen voor de Kasteelkamer, Haardkamer of als extra de Ontvangstkamer die zich allemaal in het kasteel zelf bevinden.

Kiest u voor een Complete Meetings Package, dan kiest u voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of product presentatie dat van alle gemakken is voorzien.

Naast de conferentiezalen is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

 
What do you want to do ?
New mail

Capaciteit conferentiezalen

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

de-ruwenberg_zalen-overzicht-1.5-meter
zalenoverzicht normale opstelling

booking.com