1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De Ruwenberg - Conferentiecentrum Eindhoven

De Ruwenberg, uniek conferentiecentrum nabij Eindhoven

Bent u op zoek naar de perfecte plek om een conferentie te organiseren? Zakelijk hotel en conferentiecentrum De Ruwenberg leent zich uitstekend voor al uw zakelijke evenementen. De Ruwenberg is gelegen op een 14 ha landgoed in een inspirerende omgeving nabij Eindhoven. Met 40 conferentiezalen is er meer dan genoeg ruimte voor vergaderingen, workshops, presentaties, trainingen, seminars, symposia, heisessies en meer. Een conferentie bij De Ruwenberg staat voor kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie, alles wat ons landgoed uitstraalt.

Conferentiezalen
Conferentiezalen
Sportfaciliteiten
Sportfaciliteiten
Outdoor meetings
Outdoor meetings

Faciliteiten die u van een professioneel centrum mag verwachten

Alles binnen ons conferentiecentrum is gericht op het slagen van úw bijeenkomst. Het centrum is gespecialiseerd in bijeenkomsten van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over 196 hotelkamers, een Amfitheater, Atrium en ook over zalen van 200m², 120m²,  65m², 40m² en 20m². Alle zalen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge. We zien erop toe dat alle technologie aanwezig en werkend is, zo ook de gratis beveiligde wifi. Ook zijn de zalen volledig aan te passen aan uw beoogd publiek en wensen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van onze prachtige tuin. Het is zelfs mogelijk om hier een outdoor meeting te organiseren.

Tijdens uw verblijf wordt u indien gewenst ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd door onze veelzijdige keuken. Of het nu gaat om een royale lunch, een snack tussendoor of een hapje en drankje als afsluiting, wij regelen het graag.

Wij nemen al uw zorgen uit handen

Een geslaagde conferentie organiseren vergt tijd, aandacht en toewijding. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij van uw event een succes kunnen maken. Onze medewerkers nemen graag uw zorgen uit handen. Bij De Ruwenberg kun u kiezen voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien, of een geheel op maat gemaakt vergaderarrangement. Prijzen zijn sterk afhankelijk van het aantal personen, de beschikbaarheid en het aantal dagen. Neem contact op en wie weet kunnen wij u een zeer scherp tarief aanbieden op de door u gekozen datum.

De ligging van het conferentiecentrum

De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, nabij Eindhoven, in Noord-Brabant. Het conferentiecentrum is zeer gemakkelijk te bereiken, ook voor internationale gasten. Namelijk op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Daarnaast bent u met de auto vanaf de A2 binnen 5 minuten bij het conferentieoord. Over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn ruim 250 gratis parkeerplekken op eigen terrein.

Naast de goede bereikbaarheid, heeft u een geheel eigen plek. Het conferentiecentrum is gelegen op een prachtig authentiek 14 hectare groot landgoed. Een heerlijke rustige plek midden in de natuur. Door de lay-out van onze zalen kunnen we uw evenement exclusiviteit bieden. U komt geen andere gasten tegen tijdens uw conferentie. Door de prachtige ligging van het conferentiecentrum is er alle ruimte voor ontspanning. Laat de presentaties, vergaderingen of trainingen even bezinken tijdens een wandeling buiten. Dit zal de productiviteit van u en uw gasten zeker ten goede komen. Zoekt u dus een conferentiecentrum in de regio Eindhoven en prefereert u een landelijke omgeving boven vergaderen in de drukke binnenstad? Kom dan eens een kijkje nemen bij De Ruwenberg.

Organiseer uw conferentie nabij Eindhoven bij De Ruwenberg

Een conferentie organiseren of bijwonen in De Ruwenberg staat garant voor een inspirerende ervaring, lees onze beoordelingen voor het bewijs. U kunt altijd vrijblijvend om informatie vragen; wij staan u graag te woord en denken met u mee over de invulling van uw bijeenkomst of evenement. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. We wensen u alvast een bijzondere en inspirerende dag toe!