1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Chef de Parti

Kook jij over van enthousiasme om onze gasten te verrassen?

Wil je met verse producten werken en de meest gezonde en lekkerste gerechten klaar maken? Voel jij je thuis in de smaakvolle wereld van de professionele keuken? Kom dan ons team versterken en kom werken bij Hutten catering op locatie De Ruwenberg Hotel - Meetings - Events. Bij De Ruwenberg staat Brabantse gastvrijheid hoog in het vaandel en staat de wens van de gast centraal. We kiezen voor vers en zoveel mogelijk eerlijke geproduceerde producten. Voor deze unieke locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste kok.

De Ruwenberg is gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 hectare landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit een origineel middeleeuws kasteel met daarachter het Atrium en 40 meetingrooms. Verder hebben we 196 hotelkamers en beschikt De Ruwenberg over vele wellness- en sportfaciliteiten.

Het recept:

  • Je bent verantwoordelijk voor het bereiden en uitgeven van gerechten voor ontbijt, lunch en diner
  • Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van (samengestelde) gerechten / gerecht gedeelten
  • Je werkt zoveel mogelijk met verse ingrediënten
  • Je toont initiatief met betrekking tot de manier van werken
  • Je denkt continu mee over de ontwikkeling van de originele en de dagelijks wisselende menu cyclus

Jouw ingrediënten:

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding MBO niveau 3 of 4
  • Je beschikt over ruime ervaring als zelfstandig werkend kok bij een à-la-carte restaurant
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal
  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar

Dat smaakt naar:

  • Een jong enthousiast team dat de totale voorbereiding en uitvoering van de culinaire invulling onder leiding van chef-kok Patrick van den Dungen verzorgt
  • Een zelfstandige baan binnen een jonge en snelgroeiende organisatie met een unieke werksfeer
  • Een salaris conform horeca CAO, met mogelijkheden tot interne trainingen en opleidingen
  • Innovatie en inspiratie: een baan in een snelgroeiende organisatie die bruist van culinaire creativiteit

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij Hutten? Laat het ons weten stuur een motivatiebrief en C.V. naar mvanmourik@ruwenberg.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Martjin Tuijtjens, F&B Manager bij De Ruwenberg. Martijn is bereikbaar via 06-12510962.

Kijk ook eens op www.ruwenberg.nl voor een indruk van deze locatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.