1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bedrijfsprofiel

De Ruwenberg is gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 hectare landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat; kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie.

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch met haar 194 hotelkamers en 2 executive suites. Daarnaast biedt het gebouw ruimte aan 16 plenaire conferentiezalen en 24 subzalen.

De zakelijke formule is all-inclusive voor meerdaagse bijeenkomsten en zakelijke evenementen.

Het landgoed is centraal gelegen op slecht 5 minuten rijden van de A2 en biedt uitgebreide indoor- en outdoor ontspanningmogelijkheden, waarbij er een gratis parkeergelegenheid is op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

Welkom

"Een prettig en zorgeloos verblijf van onze zakelijke gasten is onze drijfveer. Betrokken medewerkers, een fantastische accommodatie en eigentijdse technologische voorzieningen staan garant voor professionele gastvrijheid. 

De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. We hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze uitgangspunten gaan hand in hand met een hoogwaardige kwaliteit, goede bedrijfseconomische resultaten en een positie in de top van de Nederlandse conferentiehotels.

Mede namens het gehele team van De Ruwenberg heet ik u van harte welkom.”

Richard Jouvenaar - Directeur