ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Met de voorjaarsvakantie er veilig tussenuit?

Kijk hier dan voor ons

arrangement

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wij zijn beperkt geopend

Geachte gast,

Het is mogelijk om een hotelkamer te reserveren, echter zijn het restaurant en de hotelbar gesloten.

Wij bezorgen uw ontbijt en een vooraf besteld diner op uw hotelkamer en dit dient daar tevens te worden genuttigd. Bestelde consumpties kunnen wij vooraf plaatsen op uw kamer. Na aankomst kunnen consumpties afgehaald worden in het restaurant. Na 20.00uur verzorgen wij geen alcoholische dranken.

Klik hier voor meer informatie.

Zelf meegebracht eten en bezorgingen van buitenaf kunnen wij helaas niet toestaan.

Ook de Wellness- en fitnessfaciliteiten blijven gesloten. Desgewenst kunt u wel gebruik maken van de tennisbanen en de golfafslag.

Bent u op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld zorgverleners, ondersteuners of wellicht andere opties, met aangepaste maaltijden, dan kunt u ook contact opnemen met De Ruwenberg via telefoonnummer 073-55 888 88.

Op de site vindt u onze arrangementen voor de komende maanden. 

Indien u vragen heeft over een reservering of een reservering wilt maken, kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Vasfi Isitan
Directeur

Meetings & Events

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een locatie? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

 

Ligging en bereikbaarheid

De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor ontspanningsmogelijkheden en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

Hotel
Meetings

 

 

 

green key

booking.com

green star