ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komend weekend er veilig tussenuit?

Kijk hier dan voor ons

arrangement

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wij verwelkomen u graag bij De Ruwenberg

Geachte gast,

Vanaf woensdag 28 april zijn onze terrassen tussen 12.00uur-18.00uur weer geopend! Kom heerlijk genieten van onze nieuwe lunch, borrel en early diner menukaart. We kijken uit naar uw komst.

De Nederlandse regering heeft aangekondigd dat de overige maatregelen worden verlengd tot tenminste 3 mei 2021. Dit houdt in dat het zwembad en de Wellness- en fitnessfaciliteiten zijn gesloten. U kunt wel gebruik maken van de tennisbanen en de golfafslag en uiteraard hebben wij verschillende fiets- en wandelroutes voor u beschikbaar.

Wij verzorgen uw ontbijt en diner na 18.00uur bij uw hotelkamer en dit dient daar tevens te worden genuttigd. Vooraf bestelde consumpties plaatsen wij op uw kamer en verder kunt u na aankomst uw consumpties afhalen bij het restaurant.

Een volledig overzicht van de geldende maatregelen in Nederland kunt u vinden via deze link. Vanaf de start van het Covid-19 hebben wij ons uiteraard aan de regels en wetgeving van de regering gehouden en wij zullen dit blijven doen. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en teamleden blijft onze grootste prioriteit.

Indien u vragen heeft over een reservering of een reservering wilt maken, kunt u ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 073-55 888 88.

Op de site vindt u onze arrangementen voor de komende maanden. 

Vasfi Isitan
Directeur

Vergader - en congreslocatie De Ruwenberg

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Bij Vergaderlocatie De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een locatie? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

 

Ligging en bereikbaarheid

De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor ontspanningsmogelijkheden en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

Hotel
Meetings

 

 

 

green key

booking.com

green star