Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Vergaderruimte

Zoekt u een locatie voor uw vergadering, boardmeeting, workshop, heisessie, training, meerdaagse bijeenkomst, directieoverleg, hybride event, congres of event?

Vergaderlocatie De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan vergaderruimtes; 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 vergaderruimtes met een eigen lounge en terras.

Voor vergaderingen in kleine groepen zijn er zalen van 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke vergaderruimte willen kunt u kiezen voor de Kasteelkamer of Haardkamer in het kasteel. Deze zalen zijn alleen toegankelijk via een trap. De Ontvangstkamer ligt direct bij de ingang en is de ideale ruimte om uw spreker te ontvangen.

Unieke vergaderruimte regio Den Bosch

Wij heten u van harte welkom bij vergaderlocatie De Ruwenberg vlakbij Den Bosch. Een unieke locatie op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel. De Ruwenberg beschikt naast de de meetingzalen ook over unieke plenaire zalen van 200m² en 120m² en 65m². Alle zalen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge. De Ruwenberg is met haar 14ha landgoed ook de ideale locatie als buitenlocatietrainingslocatie, congrescentrum, evenementenlocatie, conferentiecentrum en congreslocatie.

Capaciteit vergaderruimtes

In onderstaand overzicht ziet u de capaciteit per zaal in de verschillende mogelijke opstellingen in Conferentiehotel De Ruwenberg.

Inspirerende vergaderzaal van alle gemakken voorzien

Kiest u voor een Complete Meetings Package, dan kiest u voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of productpresentatie.

De Ruwenberg is een inspirerende vergaderlocatie omringt met een 14ha landgoed dat uitermate geschikt is voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Vergaderruimte met hotelkamers op unieke locatie in Brabant

Bij de unieke vergaderlocatie De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 vergaderruimtes, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen.

green key

green star