Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trainingslocatie

Midden in de Brabantse natuur vindt u het 14ha landgoed De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events, een trainingslocatie vlakbij 's-Hertogenbosch die zeer geschikt is voor uw training, workshop, cursus, opleiding of coaching sessie. Met 40 trainingsruimtes varierend van 2 tot 450 personen hebben wij voor iedereen de perfecte trainingsruimte. Wilt u een meerdaagse training organiseren en een vergaderruimte huren met overnachting? Dat kan! Uw deelnemers kunnen verblijven in onze 196 hotelkamers. De Ruwenberg heeft jarenlange ervaring met het faciliteren van zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen en cursussen. Zo kunnen u en uw gasten zich focussen op waar u voor gekomen bent, een productieve en effectieve training.

Trainingsruimte in een rustige omgeving in Brabant

De statige oprijlaan, met aan weerszijden eeuwenoude bomen die boeiende verhalen bevatten over dit 14 hectare landgoed, leidt naar het originele kasteeltje uit het jaar 1337 dat dienstdoet als entree.  U kunt de drukte van alledag achter u laten en zich laten inspireren door deze prachtige omgeving. Vanuit de opleidingszaal kijkt u uit over het hele  landgoed. Tijdens de pauze kunt u een wandeling maken over het landgoed om met nieuwe inspiratie en nieuwe energie de opleidingsdag af te ronden. 

Een training is natuurlijk pas geslaagd als alles tot in de puntjes verzorgd wordt en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. De Ruwenberg kenmerkt zich als trainingslocatie met:

 • Gratis WIFI en mogelijkheid tot gebruik van een private wifi netwerk
 • Compleet uitgeruste trainingszalen met vooruitstrevende technologie
 • Gastvrije medewerkers, om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken
 • Op maat gemaakte vergaderarrangementen
 • 196 Comfortabele hotelkamers
 • Geniet van onze culinaire verrassingen
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid
 • Oog op duurzaamheid
 • Een prachtige bosrijke omgeving
 • En nog veel meer…

Wanneer u een groep samenbrengt op de juiste locatie kunt u veel bereiken. Niet alleen op het moment van de training, maar ook daarna. De positieve herinnering bindt zich met nieuwe informatie, waarmee opvallende resultaten worden geboekt.

Unieke trainingslocatie met eigen sportfaciliteiten

Wilt u een trainingsruimte boeken bij De Ruwenberg met overnachting? 

De Ruwenberg heeft vele sport- en wellness faciliteiten. Gasten kunnen na een trainingsdag gebruik maken van de fitness en squashbaan in de boerderij of ontspannen met de wellnessfaciliteiten, zoals twee sauna's, een stortdouche en een groot binnenzwembad. Buiten kunt u gebruik maken van de tennisbanen, de driving range en putting green en een beachvolleybalveld. In de tuin vindt u een jeu de boulesbaan, een schaakspel en tafeltennistafel. 

De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna's is het dragen van zwemkleding verplicht

De Ruwenberg is niet alleen een trainingslocatie, maar is ook te boeken als vergaderlocatie, congrescentrum, evenementenlocatie, conferentiecentrum en congreslocatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. We helpen u graag!

Uitgebreide trainingslocatie vlakbij Den Bosch

De trainingslocatie bepaalt grotendeels de productiviteit, effectiviteit en daarmee het succes van uw bijeenkomst. Een training geeft u toch het liefst in een inspirerende locatie? Inspiratie vindt u bij trainingslocatie vlakbij Den Bosch bij De Ruwenberg zeker. In ons zakelijke hotel zijn alle trainingsruimtes voorzien van grote ramen met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Daarnaast is er buiten alle ruimte voor teambuilding, buiten vergaderen of actieve breaks. Wij bieden u de gewenste privacy, aparte ruimtes voor een culinaire lunch of diner, vooruitstrevende technologie en de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in onze hotelkamers. Service staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. U kunt dus verwachten dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wij verwelkomen u graag met de welbekende Brabantse gastvrijheid. De Ruwenberg is voortaan misschien wel uw ideale trainingslocatie in Den Bosch. Het is niet voor niets dat onze gasten keer op keer terug komen. Lees de beoordelingen om te zien waarom onze klanten voor ons kiezen.

green key

green star