Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hybride events bij De Ruwenberg

Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen altijd op dezelfde plek kan zijn. Daarom heeft De Ruwenberg zich gespecialiseerd in hybride evenementen. Deze vorm van bijeenkomen brengt een evenement op locatie en online participatie samen. U kunt bij ons uw hybride meeting plannen, zonder af te doen aan kwaliteit, inhoud en bereik.

Er zijn verschillende vormen mogelijk, bijvoorbeeld dat de spreker online is en het publiek in de zaal zit. Of juist de spreker is live en het publiek zowel online als offline. Ook kunnen meerdere vergaderzalen online met elkaar verbonden worden. Denk eens aan de afwisseling tussen een center stage en een backstage. Kortom, hybride evenementen zijn flexibel in te delen.

Gespecialiseerd in de organisatie van hybrid events, live streaming en videoconference

Vergaderlocatie De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference. In samenwerking met onze partner op het gebied van audiovisuele mogelijkheden is het nu mogelijk om uw persconferentie, presentatie, awarduitreiking of (board)meeting rechtstreeks uit te zenden via het internet. In een, eventueel beveiligde, omgeving kan uw boodschap worden uitgezonden naar een door u geselecteerde doelgroep. Zo kunnen mensen op afstand toch de zakelijke bijeenkomst volgen.

Hybride events

Er zijn twee opties voor een hybride event bij De Ruwenberg. De eerste optie betreft een webinar via Microsoft Teams, Zoom of Skype. Er wordt een livestream opgezet in één van de zalen en het is voor de overige zalen en eventueel thuiszittende medewerkers mogelijk om mee te kijken via deze webinar. Het is tevens mogelijk om het op te nemen via Sharepoint.

Het volgende is hierbij inbegrepen:

  • Camera (Deze filmt de spreker op het podium en de presentatie achter de spreker)
  • Laptop voor de livestream
  • Capture card
  • Audio interface
  • Internet dongles
  • Headset

Als tweede optie is het mogelijk om te kiezen voor een bekabelde verbinding tussen de verschillende zalen. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van het internet.

 

Technische ondersteuning van uw hybride event

Het Atrium is voorzien van een, in hoogte verstelbare, Truss met 2 beamers voor de zijschermen en diverse spots en zaal- en podiumverlichting. Er is een Barco projector aanwezig voor het hoofdscherm. LED verlichting in de kleur naar keuze en u kunt beschikken over ons Sennheiser draadloos microfoon systeem. Voor de spreker is er een monitor voor de presentatie en 2 monitoren ter ondersteuning van het eigen geluid.

Alle plenaire zalen zijn voorzien van een beamer (LED scherm) en een draadloos microfoonsysteem.

Bij de aanschaf van apparatuur denkt De Ruwenberg altijd pro-actief zo hebben wij in een aantal plenaire zalen short throw beamers waarbij de trainer nooit in het eigen beeld staat.

Het Click share systeem van Barco is beschikbaar, waarbij het mogelijk is om meerdere beelden van presentaties te tonen op het hoofdscherm. Er is hiervoor geen installatie nodig op uw laptop en kan derhalve veilig gebruikt worden.

Ruwenberg app

Via de eigen Ruwenberg app kunnen wij naast algemene informatie op het gebied van techniek en horeca, ook ruimte reserveren voor informatie over uw bijeenkomst. Dit is dan alleen toegankelijk voor uw deelnemers. Via de app staat u in direct contact met uw contactpersoon, de technische dienst en/of het restaurant.

Internet failover

Bij De Ruwenberg maken wij gebruik van 2 internet providers. Bij het falen of een abnormale beëindiging van de eerder actieve applicatie of verbinding zal direct worden overgeschakeld naar een stand-bye provider.

Verder kunnen wij uw bedrijf een eigen internetomgeving bieden met een uniek wachtwoord.

Ontdek onze vergaderarrangementen

De Ruwenberg biedt u 40 vergaderruimtes, op maat vergaderarrangementen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse (hybride) vergaderingen. 

Bij  De Ruwenberg kun u kiezen voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien, varierend van een 8, 12, 24 tot 32-uurs vergaderarrangement. De vergaderfaciliteiten van De Ruwenberg zijn ook uitermate geschikt voor buitenvergaderingen, workshops, business event, symposia, congrescentrum, productpresentaties en unieke teambuilding activiteiten

green key

green star