Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Conferentiezalen

Zoekt u een locatie voor uw conferentie, meerdaags congres of event?

Conferentiecentrum De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan conferentiezalen; 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Unieke conferentiezalen in Den Bosch

Wij heten u van harte welkom bij conferentiecentrum De Ruwenberg vlakbij Den Bosch. Een unieke locatie op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel. De Ruwenberg beschikt over een Amfitheater, Atrium en over zalen van 200m² en 120m² en 65m². Alle meetingrooms hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge. 

De Ruwenberg is met haar 14ha landgoed ook de ideale locatie als buitenlocatie, trainingslocatie, congrescentrum, evenementenlocatie en congreslocatie.

Inspirerende meetingrooms voor kleine groepen

Vergaderruimte huren voor kleinere groepen? Dat kan! de Ruwenberg heeft een groot aantal boardrooms, zoals zalen van 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke ruimte willen kunt u ook nog kiezen voor de Kasteelkamer of Haardkamer in het kasteel. Deze zalen zijn alleen toegankelijk via een trap. De Ontvangstkamer ligt direct bij de ingang en is de ideale ruimte om uw spreker te ontvangen.

Kiest u voor een Complete Meetings Package, dan kiest u voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of productpresentatie.

Naast de conferentiezalen is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Capaciteit conferentiezalen

In onderstaand overzicht ziet u de capaciteit per zaal in de verschillende mogelijke opstellingen in Conferentiehotel De Ruwenberg.

green key

green star