Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Buiten vergaderen

Maak als teamsessie gebruik van ons 14 ha landgoed of wandel over de oever van De Dommel. Combineer de wandeling met een één op één uitdaging op de Driving Range of creëer samen nieuwe ideeën bij het schaakspel in de tuin.

  • Bent u op zoek naar een buiten vergaderlocatie?
  • Wilt u zich laten inspireren door een groene omgeving?
  • Met uw team buiten vergaderen?
  • Tijdens de meeting wandelen met uw team?

Wij heten u van harte welkom bij vergaderlocatie De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events. Een unieke buitenlocatie op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel. Op ons landgoed bent u verzekerd van een succesvolle (buiten) vergadering. Vergadert u toch liever binnen? Bovendien hebben al onze vergaderzalen een inspirerend uitzicht.

De ideale omgeving voor vergaderingen, trainingssessies of een brainstorm in de buitenlucht. Hierbij organiseren we voor u ook graag een inspirerende teambuilding activiteit. De Ruwenberg biedt alles om uw meeting of vergadering succesvol te laten verlopen. Met 196 hotelkamers zijn we ook in staat om meerdaagse vergaderarrangementen aan te bieden.

Ontdek het buiten vergaderen bij De Ruwenberg

Een vergadering hoort effectief, inspirerend en motiverend te zijn. Alleen zo zorgt u voor maximaal resultaat. Een unieke locatie in de buitenlucht draagt hieraan bij. Met een bijzondere locatie verandert u de hele dynamiek en daarmee ook de effectiviteit van een teamoverleg, training of strategisch overleg. Buiten vergaderen bevordert de concentratie en creativiteit. Een buiten meeting is een unieke beleving.

Vergaderen bij De Ruwenberg

Vergaderlocatie De Ruwenberg biedt vele mogelijkheden voor uw vergadering of meeting. U kunt kiezen voor meerdaagse buiten- of binnen vergadering, een combinatie met een heerlijk diner, bbq van de ofyr of bijvoorbeeld diverse teambuilding activiteiten. Wij bieden u graag een vergaderarrangement op maat aan. Daarnaast is het 14ha landgoed van De Ruwenberg uitermate geschikt voor foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Buiten vergaderen in de rustgevende natuur van De Ruwenberg

Uiteraard is de bereikbaarheid van een vergaderlocatie van belang. De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, vlakbij Den Bosch in Noord-Brabant. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op ons landgoed, waar u uw auto  kunt parkeren op één van de 250 gratis parkeerplekken. Ontvangt u internationale gasten? De Ruwenberg ligt op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport.

Unieke buitenactiviteiten

Op het landgoed is er ook ruimte voor buitenactiviteiten. Denk hierbij aan het unieke schapendrijven of stap met uw team op een boot en vaar vanuit De Ruwenberg over de Dommel naar de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch.

Meer informatie over teambuilding >

 

SPARQzone outdoor meeting space

SPARQzone is een open ruimte en biedt een bijzondere plek op het landgoed van De Ruwenberg om ontspannen en inspirerend samen te komen. Het stimuleert om aan de slag te gaan met visie, creativiteit, communicatie of leiderschap. Als groep kunt u SPARQzone inzetten om te brainstormen, tot nieuwe inzichten te komen, moeilijke kwesties te bespreken en om in gesprek te gaan over belangrijke thema’s. En om gewoon te verbinden met uzelf en elkaar. Op deze rustgevende open plek staan vertrouwen, veiligheid en gelijkwaardigheid centraal.

 

De SPARQzone pop-up bestaat uit 12 zwevende stoelen die met elkaar een cirkel vormen en vanuit het midden met elkaar verbonden zijn. Bij regen wordt er voor een daktent gezorgd en in de winter krijgt u extra warme dekens.

Buitenvergaderlocatie met overnachting

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel en buitenlocatie in Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum met grote vergaderruimtes. De vleugels bieden 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Alle conferentie- en vergaderzalen zijn vooruitstrevend in technologie. 

Vergaderruimte huren met hotel? dat kan! De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over vele wellness- en sportfaciliteiten, zoals een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Succesvolle buiten vergadering

Een buiten team meeting organiseren of bijwonen bij De Ruwenberg staat garant voor een inspirerende ervaring, dat bekrachtigen onze beoordelingen. U kunt altijd vrijblijvend informatie aanvragen; wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst of evenement. Neemt u gerust contact met ons op over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Wij wensen u alvast een bijzondere en inspirerende dag toe!

 

green key

booking.com