Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Meetinglocatie voor uw business meetings

Zoekt u een locatie voor uw business meeting (zoals een training, boardmeeting, vergadering, meerdaagse bijeekomst, directieoverleg), trainingskampen, hybride event, buitenvergadering of een congres? 

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentie- en vergaderzalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse business meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen. Bijvoorbeeld voor een buiten meeting, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Vergaderen in Den Bosch in één van de 40 zalen

Meetinglocatie De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan vergaderruimtes; 40 zalen voor business meetings van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 vergaderruimtes met een eigen lounge en terras. Vergaderruimte huren voor kleinere groepen? Dat kan!

De Ruwenberg biedt op maat gemaakte vergaderarrangementen. Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een vergaderlocatie? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

De Ruwenberg is niet alleen een meeting locatie, maar is ook te boeken als trainingslocatie, congrescentrum, evenementenlocatie, conferentiecentrum en congreslocatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. We helpen u graag!

 

De unieke locatie voor meerdaagse business meetings

Conferentiehotel De Ruwenberg telt 196 hotelkamers met een moderne en comfortabele inrichting, gratis internet en verschillende in- en outdoor ontspanningsmogelijkheden. De Ruwenberg is dus een perfecte vergaderlocatie met overnachting. Binnen maar ook buiten zijn ruime mogelijkheden voor tenten op ons evenemententerrein. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's. Bekijk de plattegrond van de vergaderlocatie en de omgeving. 

 

green key

green star