Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Medewerker Reserveringen

 

Ben jij een gedreven organisatietalent en klaar voor een nieuwe uitdaging met veel diversiteit in een unieke omgeving? Lees dan snel verder.

Waar ga je werken?

De Ruwenberg is een prachtig landgoed gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 hectare landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Naast 40 conferentiezalen bestaat De Ruwenberg uit 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. De Ruwenberg is uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen en congressen. Of gewoon voor een paar dagen ontspanning in combinatie met een bezoek aan ’s-Hertogenbosch of Eindhoven.

Wat ga je doen?

Je bent de “spin in het web” bij het werven en verwerken van de reserveringen voor onze Meetings & Events en hotelkamers. Je handelt het volledige proces af vanaf het moment dat de reservering binnenkomt tot en met de facturatie en zorgt ervoor dat zowel de interne- als externe communicatie goed verloopt.  Ook probeer je de omzet te verhogen met verkoop van extra’s door het optimaal inventariseren van de wensen/behoeften van de gast.

Je maakt offertes, verzorgt rondleidingen, boekt reserveringen in, hebt telefonisch of per mail contact met gasten en zorgt dat alle informatie goed op de sheets komt te staan, zodat alle andere afdelingen binnen het hotel weten wat er van hen verwacht wordt. Het analyseren van gegevens om de omzet te optimaliseren en anticiperen hierop is een belangrijk onderdeel van je functie. Bijhouden en signaleren van trends en ontwikkelingen op de vergader- en congresmarkt en hierop in spelen. Het optreden als contactpersoon tijdens de uitvoering van bijeenkomsten.

Wie zoeken wij?

  • Om dit allemaal te bewerkstelligen moet je weten wat je te wachten staat. Daarom heb jij je hospitality- of toerisme diploma en vergelijkbare ervaring in de hotellerie of evenementenbranche.
  • Je bent een commercieel talent dat net dat stapje extra zet om een partij binnen te halen.
  • Je bent een teamplayer en door jouw uitstekende communicatieve skills, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels ontstaan er geen misverstanden.
  • Je hebt 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie.
     

Wat hebben wij jou te bieden?

De Ruwenberg biedt je een interessante en zelfstandige functie binnen een ambitieuze en groeiende organisatie, die voortdurend in beweging is. Je kunt dan ook rekenen op een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Een jaarcontract met een marktconform salaris na gelang ervaring.


Kijk voor meer informatie over De Ruwenberg op deze website www.ruwenberg.nl.

Solliciteren kan door een motivatiebrief en C.V. te sturen naar mvanmourik@ruwenberg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.