Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie organiseren bij De Ruwenberg

Wilt u dit jaar een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren? Dan bent u bij De Ruwenberg aan het juiste adres. Organiseer een onvergetelijke kerstborrel en sluit het jaar samen met uw collega's, partners, vrienden of familie op een bijzondere manier af. Of luid het nieuwe jaar goed in met een nieuwsjaarsreceptie waar u vooruitkijkt op het komende jaar. 

Deze evenementen geven u de gelegenheid om goed te netwerken met uw medewerkers of partners en weer nieuwe energie in te blazen. En dit gaat natuurlijk gepaard met een heerlijk drankje en een culinaire maaltijd of hapjes waarmee u uw collega's even lekker in de watten legt. 

Bedrijfsfeest op maat

Bij conferentiehotel De Ruwenberg denken wij volledig mee met uw wensen. Daarom werken wij niet met standaard arrangementen, maar uitsluitend met evenementen op maat. Op basis van uw voorkeuren kijken wij naar de ruimtes en alle mogelijkheden. 
Wilt u enkel een kerstborrel of een nieuwjaarsreceptie organiseren? Of wenst u een uitgebreid diner, walking dinner, een vergadering vooraf, met of zonder overnachting of met gezellig een leerzame teambuilding... Niks is te gek bij De Ruwenberg!

Feestdagen evenement organiseren Den Bosch

Conferentiehotel De Ruwenberg is de ideale locatie om uw nieuwjaarsreceptie of bedrijfsfeest te organiseren in de omgeving Den Bosch. Het hotel is het grootste zakelijke conferentiehotel in de regio Den Bosch, waar u kunt overnachten en vergaderen. De Ruwenberg is werkelijk van alle gemakken voorzien. Daarnaast is hotel De Ruwenberg uitstekend bereikbaar en toch heerst er een oase van rust op het natuurrijke landgoed. Het conferentieoord bevindt zich binnen 5 minuten autorijden van de A2 en zo'n 10 minuten van het centrum van Den Bosch. 

De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Daarnaast is De Ruwenberg gelegen op een 14 hectare groot landgoed midden in de groene natuur. 

Sfeervol eten en drinken

Wilt u uw medewerkers verrassen door een onvergetelijke kerstborrel of een gezellige nieuwjaarsreceptie te organiseren? Dan kunt u het eet- en drinkgedeelte niet vergeten. Zo kunt u tijdens een kerstevenement denken aan een walking dinner, 5-gangen menu, alleen luxe bittergarnituur tijdens de open bar of ontvangst met champagne.

De Ruwenberg staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat vertalen wij door in onze menu's. Zo geniet u van bijzondere en culinaire gerechten die volledig zijn afgestemd op het seizoen. En de ingrediënten zijn door onze chef-kok geselecteerd bij lokale leveranciers. Lees hier meer over ons duurzaam inkoopbeleid van het restaurant.

Wat bieden wij?

Waarom u voor De Ruwenberg kiest om uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie te organiseren:

 • Brabantse gastvrijheid in een groene (of dan wellicht een witte) omgeving
 • Ons landgoed ademt een en al kerstsfeer
 • Geheel verzorgde kerstborrels of nieuwjaarsreceptie
 • Culinair genieten in ons restaurant
 • 40 conferentie- en vergaderzalen
 • Exclusiviteit: alle zalen hebben een aansluitende volledig uitgeruste lounge met directe toegang tot de tuin/ terras
 • 196 hotelkamers
 • 14 ha landgoed voor teambuildingactiviteiten
 • Meer dan 250 parkeerplaatsen
 • Wellness- en sportfaciliteiten
 • Vlakbij het bourgondische Den Bosch in Noord-Brabant
 • 30 minuten rijden van Eindhoven Airport, 1 uur van Schiphol en Düsseldorf en 1,5 uur van Brussel

Offerte aanvragen

Vraag via het onderstaande formulier een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw feestdagen evenement in Den Bosch?

Met een landgoed van 14 hectare groot, 196 hotelkamers, 40 multifunctionele meeting rooms, restaurant, bar en enorm veel sport- en wellnessfaciliteiten, is De Ruwenberg geschikt voor ieder type evenement, vergadering, congres of teambuilding. Daarom zal ook uw kerstfeest met uw collega's, vrienden of familie een succes worden. Ontdek meer over ons hotel.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. We helpen u graag!

green key

green star

Snel reactie van persoonlijke accountmanager

We raden aan om tijdig uw evenement vast te leggen vanwege de populariteit. Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Geef uw wensen of voorkeuren aan en de data die u wenst te plannen. Vervolgens neemt één van onze persoonlijke accountmanagers binnen 24 uur contact met u op.
Heeft u andere vragen? Aarzel niet om dan even contact met ons op te nemen.