Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Inspirerende vergaderlocatie op een 14ha landgoed

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie Den Bosch voor een vergadering, brainstorm, presentatie, workshop of ander zakelijk event? De Ruwenberg ligt midden in de natuur en biedt alle faciliteiten om uniek te vergaderen in een inspirerende omgeving. Het 14 hectare landgoed straalt alles uit waar wij voor staan: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Deze inspirerende vergaderlocatie biedt 40 conferentie- en vergaderzalen met een capaciteit tot 450 personen. Het hotel telt 196 comfortabele hotelkamers met uitzicht op de Brabantse natuur. Achter de middeleeuwse entree schuilt ons atrium met 4 vleugels. Deze vleugels kunt u exclusief gebruiken; een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle zalen zijn voorzien van ramen met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Meer weten over onze unieke vergaderlocatie? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Waarom een inspirerende vergaderlocatie belangrijk is

Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Hierin leveren omgeving en sfeer een grote positieve bijdrage aan de productiviteit en effectiviteit van een meeting of zakelijke bijeenkomst. De beste ideeën komen tot stand op de meest inspirerende vergaderlocaties. Kies dus voor een bijzondere vergaderlocatie midden in de natuur, die aanzet tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie.

De Ruwenberg als inspirerende vergaderlocatie

Een vergadering hoort effectief, inspirerend en motiverend te zijn. Alleen zo zorgt u voor maximaal resultaat. Een unieke locatie in de buitenlucht draagt hieraan bij. Met een inspirerende vergaderlocatie verandert u de hele dynamiek en daarmee ook de effectiviteit van een teamoverleg, training of strategisch overleg. Buiten vergaderen bevordert de concentratie en creativiteit. Een buiten meeting is een unieke beleving. Benieuwd naar de meest inspirerende vergaderlocaties? Lees dan hier verder.

Midden in de natuur
De meest inspirerende vergaderlocaties zijn omringd door de natuur; groen, het water of een prachtig landgoed. Dankzij het Nederlandse weer zijn buitenvergaderingen niet elke dag mogelijk. De Ruwenberg heeft als vergaderlocatie veel daglicht en zorg dat deelnemers altijd tijdens de pauzes naar buiten kunnen voor een wandeling over het landgoed, een koffiebreak met weids uitzicht.

Terrassen
De ruwenberg heeft meerdere terrassen met uitzocht op het mooie omliggende groen, die uitnodigen uit om naar buiten te gaan. Door de natuur op te zoeken krijgen deelnemers van de vergadering nieuwe frisse energie.

Buiten vergaderen
Ga naar buiten. Laat letterlijk een frisse wind waaien tijdens de brainstormsessie. Buiten vergaderen op het 14ha landgoed van De Ruwenberg geeft een boost aan de bijeenkomst. Het kenmerkt zich aan een gevoel van vrijheid en brengt nieuwe inzichten. Ga dus buiten vergaderen op het landgoed van de vergaderlocatie. Maak gebruik van de tuin. Bijvoorbeeld door in een kringopstelling van boomstammen of aan een grote (picknick) tafel.

Teambuildingactiviteiten
Na een dag vergaderen nieuwe inspiratie opdoen? Ga naar buiten voor een heerlijke bbq of een leuke teambuildingactiviteit, zoals schermen, boogschieten of schapendrijven.

Exclusiviteit
U kunt vergaderen in een eigen vleugel met verschillende plenaire- en breakout zalen, lounge, terras en 66 hotelkamers, zodat u niet gestoord wordt door anderen.

Culinair creatief 
Op culinair gebied bieden wij u het beste van het Brabantse pure land. Wij zien een maaltijd als een culinaire beleving. Wij denken graag met u mee over een passende creatieve culinaire invulling van uw vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, finger food of foodtrucks. Laat onze chefs u culinair verassen. Dat is wat ze het liefste doen.

Brabantse gastvrijheid 
Een bijzonder, prettig en zorgeloos verblijf voor onze gasten is onze drijfveer. Onze toegewijde medewerkers zijn meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief.

Duurzaam 
De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. We hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key. Een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

Meerdaagse vergaderingen 
Organiseert u een meerdaagse vergadering? De Ruwenberg telt 196 comfortabele hotelkamers met een moderne inrichting. Daarnaast zijn we zeer goed te bereiken voor nationale en internationale gasten. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto’s en elektrische oplaadpunten

Kom vergaderen op onze inspirerende vergaderlocatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. U kunt ook direct een passende offerte aanvragen via ons offerteformulier. Bekijk de ervaringen van onze klanten op Meetingreview. Wij wensen u alvast een bijzonder geslaagde vergadering toe!