Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Omgeving Den Bosch alvast verkennen?

Vanuit het landgoed van De Ruwenberg kunt u genieten van de prachtige natuur, de kastelen, kunst, cultuur of culinaire mogelijkheden, die Brabant u te bieden heeft. We geven u alvast een voorproefje van 's-Hertogenbosch.

Er even tussenuit en weg van de drukte van de steden? Geniet van de vele mooie wandelpaden en uitgestrekte fietsroutes door de prachtige natuur. Ook natuurgebieden zoals de Loonse en Drunense Duinen en De Maashorst, liggen op een steenworp afstand. Hotel De Ruwenberg is gelegen aan de rivier de Dommel, waar vele wandel-en fietsroutes langslopen. 

Vanaf De Ruwenberg kunt u ook stroomopwaarts langs de Dommel lopen en de waterkrachtcentrale bezoeken. Het hoogteverschil in de Dommel wordt gecompenseerd door middel van drie doorlaatopeningen. Het totale hoogteverschil bedraagt 1.80m en jaarlijks valt er zo'n 250 miljard liter water door de centrale. De turbine die de groene stroom opwekt, produceert zo'n 650.000 Kwh per jaar.

Bij de receptie zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar en kunt u (24 uur van tevoren) fietsen, tandems en me-movers huren. Hotel Den Bosch ligt op een kleine 10 minuten van de binnenstad van Den Bosch, waar u kunt genieten van de vele winkeltjes en terrassen.

U kunt hier alvast uw route bepalen. Veel plezier!

 
 

Magazine over omgeving Den Bosch

Als je grote avonturen zoekt....Hier moet je zijn in Brabant!

Laat je inspireren met de leukste dagjes uit; bekijk nu het meertalige (NL/DE/EN) Brabant Magazine. Hij staat in het teken van Family & Fun met heel veel tips voor gezinnen met kinderen.