Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Sportfaciliteiten

De Ruwenberg, Hotel Den Bosch, heeft vele sport- en wellness faciliteiten. Als gast kunt u hiervan gebruik maken. Zo is er een fitness en squashbaan in de boerderij die tevens op het landgoed gelegen is. In het hotel vindt u het grote verwarmde zwembad, de 2 sauna's, een massageruimte en de stortdouche. Buiten kunt u gebruik maken van de tennisbanen, de driving range, putting green en een beachvolleybalveld. Daarnaast bevindt zich in de tuin een jeu-de-boulesbaan, een schaakspel en een tafeltennistafel. 

Na een intensieve meeting en een sportieve dag geniet u op topniveau van de culinaire hoogstandjes van onze chef-kok in ons restaurant.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Zwembad & Wellness

De Ruwenberg biedt met het verwarmde zwembad en haar spafaciliteiten ook een uitstekende wellnessbeleving. Het zwembad is 1.40m diep en heeft een constante temperatuur van 26 graden. In dezelfde ruimte bevinden zich twee sauna's en een stort-/regendouche. De sport- en wellnessfaciliteiten zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht. Lees meer over de massages 

Sportfaciliteiten

De Ruwenberg heeft haar gasten diverse sportmogelijkheden te bieden ter ontspanning. Zo zijn er de fitness met moderne apparatuur en de squashbaan als indoor sportfaciliteiten. De tennisbanen, het beachvolleybalveld, de driving range en putting green maken het aanbod van sportfaciliteiten compleet. 

Klik hier voor meer informatie...

 

Business Sportsclub 7

De Ruwenberg heeft haar eigen sportclub, genaamd Business Sportsclub 7. Met een jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten op de momenten dat u dat wenst. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij onze receptie!

Klik hier voor meer informatie...

Veelgestelde vragen

Kan ik als hotelgast gratis gebruikmaken van de sport- en wellnessfaciliteiten van Hotel De Ruwenberg?

Ja, als je overnacht in ons hotel kun je gratis gebruikmaken van alle sport- en wellnessfaciliteiten. Wel verzoeken we je om van te voren een tijdstip te reserveren bij ons.

Welke sport- en wellnessfaciliteiten biedt De Ruwenberg?

De wellnessfaciliteiten waar Hotel De Ruwenberg over beschikt zijn: een verwarmd zwembad, 2 sauna’s, massagesalon en stortdouche. De sportfaciliteiten zijn een fitness, squashbaan, tennisveld, driving range, putting green en een beachvolleybalveld. In de tuin beschikken wij over een jeu-de-boulesbaan, een schaakspel en een tafeltennistafel.

Wat zijn de openingstijden van de sport- en wellnessfaciliteiten bij De Ruwenberg?

De sport- en wellnessfaciliteiten zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur.

Kan ik ook als niet-hotelgast zijnde gebruik maken van de sport- en wellnessfaciliteiten?

Ja, ook mensen die niet overnachten kunnen gebruik maken van onze faciliteiten. U kunt hiervoor een maandabonnement afsluiten om dagelijks gebruik te kunnen maken van al onze sport- en wellnessfaciliteiten.