Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Horeca Bijbaan

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Heb jij gastvrijheid en hospitality in de genen en ben je op zoek naar een leuke werkplek waar je de fijne kneepjes van het horeca vak kunt leren? Wij zoeken collega’s en bieden flexibele uren doordeweeks en in het weekend voor zowel overdag als in de avond!

Je maakt deel uit van het Horeca-team van Hotel De Ruwenberg. Je komt te werken in de bediening van ons restaurant bij ontbijt, lunch en diner, in onze hotel bar of je assisteert bij de afdeling banqueting. Wij vinden het vooral belangrijk dat je geniet van het werken in de horeca en het heerlijk vindt om het andere mensen naar de zin te maken. Je bent goedlachs en komt telkens weer representatief voor de dag. Collega's werken graag met jou en iedereen weet: Je bent enorm flexibel en wanneer jij er bent loopt alles op rolletjes.

Dit ga je doen:

 • Als horecamedewerker bij De Ruwenberg ben jij het aanspreekpunt voor jouw gasten. Je zorgt voor een hartelijke ontvangst, en zorgt er tijdens het verblijf van jouw gasten voor dat zij de gastvrijheid ervaren waar Hutten en De Ruwenberg voor staan
 • Je hebt een uitvoerende rol in de dagelijkse werkzaamheden bij het restaurant, bar en banqueting afdeling
 • Je verstrekt informatie aan gasten (ook in Engels)

Dit ben je:

 • Gastvrijheid zit bij jou als horecamedewerker in het bloed! Natuurlijk ben je representatief en ga je voor 100% kwaliteit en gasttevredenheid
 • Flexibel inzetbaar: werken in de weekenden en vakantieperiodes is voor jou geen probleem;
 • Een vrolijke harde werker die graag wil leren en groeien
 • Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na, op tijd op je werk komen is vanzelfsprekend
 • Ben je minimaal zestien jaar of ouder, heb je enige ervaring in de horeca, ben je flexibel beschikbaar, dan zijn wij opzoek naar jou!
 • Heb je nog geen ervaring maar wil je het prachtige vak leren? Dan maken we ook graag kennis met je!

Dit krijg je van ons:

 • Een salaris dat ligt tussen € 8,- en €14,- per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Werkdagen van ongeveer 6 uur tussen 9:00 en 23:00 uur
 • Begeleiding en training op de werkplek, zo kun je elke dag een beetje beter worden
 • Jij kan zelf aangeven wanneer je in het weekend kan werken. Ideaal dus om te combineren met je school, studie of hobby's!

Over jouw toekomstige werkplek
De Ruwenberg is een prachtig landgoed gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 hectare landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Naast 40 conferentiezalen bestaat De Ruwenberg uit 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Gasten ontbreekt aan niets, of zij nou komen voor een weekendje rust of een zakelijke bijeenkomst. Alles bij De Ruwenberg onder één dak. Een geweldig veelzijdige horeca locatie waar jouw talent ten volle kan worden benut en daarmee een kweekvijver voor toekomstig leidinggevend talent binnen Hutten. 

Solliciteren! Ben jij een samenwerker? Heb je vragen? Neem dan contact op met Patrick van den Dungen via emailadres: pdungen@ruwenberg.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar Patrick.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.