Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Grote vergaderruimte

Zoekt u een locatie met grote vergaderruimte voor uw congresm vergadering of meerdaagse event?

Conferentiecentrum De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan vergaderruimtes; 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Grote vergaderruimte in Den Bosch

Wij heten u van harte welkom bij conferentiecentrum De Ruwenberg vlakbij Den Bosch. Een unieke locatie op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel. De Ruwenberg beschikt over grote vergaderruimtes: een Amfitheater, Atrium en over zalen van 200m² en 120m² en 65m². De grote vergaderruimtes hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge. 

De Ruwenberg is met haar 14ha landgoed ook de ideale locatie als buitenlocatie, trainingslocatie, congrescentrum, evenementenlocatie en congreslocatie.

Complete meeting package

Kiest u voor een Complete Meetings Package, dan kiest u voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of productpresentatie.

Naast de conferentiezalen is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Capaciteit grote vergaderruimte

In onderstaand overzicht de aantallen per grote vergaderruimte met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

green key

green star