Fietsverhuur

Geniet tijdens uw verblijf bij Hotel De Ruwenberg van de vele mooie wandel- en fietspaden door het Brabantse Landschap. Bij de receptie zijn gratis wandel- en fietsroutes beschikbaar en kunt u uw boeking uitbreiden door (mits 24 uur van tevoren) fietsen te huren. De dag prijzen per persoon voor de verhuur van fietsen: 

Electrische fiets € 25,00 per dag
Fiets met versnelling € 12,50 per dag
Stadsfiets € 8,00 per dag
 Me-mover € 25,00 max. 3 uur
 Tandem € 30,00 halve dag en € 60,00 hele dag

Nog geen fietsarrangement geboekt? Bekijk en boek hier dit arrangement.

 

Al een boeking geplaatst? Vul via onderstaande button: Boek deze extra het bestelformulier in met uw naam en emailadres, waarop u ook de boeking heeft gemaakt.

De Me-Mover is een fitnessapparaat dat lijkt weggelopen uit de sportschool, een combinatie van lopen, fietsen en skien. Een super leuke manier voor een training ot tourtocht in de buitenlucht. Vraag naar de geheel verzorgde clinic voor 8 personen inclusief instructeur. (€ 30,00 per persoon, duur 1 1/2uur)

De tandem tocht met de cruiser is een gezellig uitje , waarbij je met veel plezier het Brabantse landschap kan ontdekken. De tocht nog leuker maken! Combineer het dan met een picknickmand voor onderweg.

Wilt u optimaal genieten van uw verblijf, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een upgrade naar een Superior Kamer € 15,00 of Suite € 50,00.