Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Fietsverhuur

Geniet tijdens uw verblijf bij Hotel De Ruwenberg van de vele mooie wandel- en fietspaden door het Brabantse Landschap. Bij de receptie zijn gratis wandel- en fietsroutes beschikbaar en kunt u uw boeking uitbreiden door fietsen te huren. Alle fietsen zijn op aanvraag beschikbaar. De dag prijzen per persoon voor de verhuur van fietsen: 

Elektrische fiets € 30,00 per dag
Fiets met versnelling € 17,50 per dag
Me-mover (24 uur van tevoren aanvragen) € 25,00 max. 3 uur
 Tandem (24 uur van tevoren aanvragen) € 30,00 halve dag en € 60,00 hele dag
   

Nog geen fietsarrangement geboekt? Bekijk en boek hier dit arrangement.

 

Al een boeking geplaatst? Vul via onderstaande button: Boek deze extra het bestelformulier in met uw naam en emailadres, waarop u ook de boeking heeft gemaakt.

De Me-Mover is een fitnessapparaat dat lijkt weggelopen uit de sportschool, een combinatie van lopen, fietsen en skien. Een super leuke manier voor een training ot tourtocht in de buitenlucht. Vraag naar de geheel verzorgde clinic voor 8 personen inclusief instructeur. (€ 30,00 per persoon, duur 1 1/2uur)

De tandem tocht met de cruiser is een gezellig uitje , waarbij je met veel plezier het Brabantse landschap kan ontdekken. De tocht nog leuker maken! Combineer het dan met een picknickmand voor onderweg.

Wilt u optimaal genieten van uw verblijf, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een upgrade naar een Superior Kamer € 15,00 of Suite € 50,00.