ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komende weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trainingskampen Voetbal | Hockey | Tennis

In het hart van de BENELUX ligt Sint-Michielsgestel op 5 km van de A2 en 's-Hertogenbosch.  Zoekt u voor uw trainingskamp een rustige locatie, voorzien van alle mogelijkheden, dan is  De Ruwenberg de ideale locatie voor u. 

Met 196 hotelkamers, waarvan een groot aantal voor 2 personen, aparte ruimtes voor opslag en medische en technische ondersteuning, maar ook verschillende sportfaciliteiten, een apart restaurant en culinaire aanpassingen, staat De Ruwenberg garant voor een goede voorbereiding voor de wedstrijd en/of de competitie. Veel nationale en internationale teams waren al gast. Ook de dameselftallen van Engeland en Duitsland waren gedurende de Europese kampioenschappen te gast bij De Ruwenberg.

Er is een nauwe samenwerking met Voetbalvereniging SCG'18 te Sint-Michielsgestel. De voetbalvelden (kunstgras en gras) liggen op 2 km afstand. Daarnaast is er  op het eigen evenemententerrein ook een minivoetbalveld, een beachvollybalveld en veel gelegenheid voor trainingen en ontspanning.

Als preferred hotel werkt De Ruwenberg samen met Hockeyvereniging Den Bosch. De hockeyvelden zijn voorzien van zeer geavenceerde apparatuur en liggen op nog geen 5 km afstand. Daarnaast hebben wij ook connecties met de plaatselijke tennis- en golfclub.

Heeft u interesse in de mogelijkheden? Neem contact met ons. 

Evenemententerrein
Evenemententerrein
Sportfaciliteiten
Sportfaciliteiten

Unieke trainingskamp locatie voorzien van prive faciliteiten

De Ruwenberg heeft op haar 14ha landgoed vele sport- en wellness faciliteiten. Als gast kunt u gebruik maken van de fitness en squashbaan in de boerderij of de wellnessfaciliteiten, zoals 2 sauna's, een stortdouche en een groot binnenzwembad. Buiten kunt u gebruik maken van de tennisbanen, de driving range en putting green en een beachvolleybalveld. In de tuin vindt u een jeu de boulesbaan, een schaakspel en tafeltennistafel. 

De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna's is het dragen van zwemkleding verplicht.

Op zoek naar unieke teambuilding activiteiten? Het 14ha evenementerrein biedt vele ruimte voor het organiseren van bijvoorbeeld workshops en clinics over boogschieten, schermen, schapen drijven en drone workshops. 

green key

green star