Teambuilding activiteiten bij De Ruwenberg

Het is mogelijk om uw zakelijke meeting in één of meerdere conferentie-en vergaderzalen uit te breiden met verschillende teambuilding activiteiten op het 14ha landgoed van De Ruwenberg. We helpen u graag bij het organiseren van deze activiteiten. Wilt u na de meeting, teambuilding activiteiten ook blijven overnachten met uw team? Ook dat is mogelijk bij De Ruwenberg.

Verschillende unieke activiteiten teambuilding in Brabant

  • Golfclinics: onze golf driving range is voorzien van overdekte afslagplaatsen en diverse afstanden zijn aangegeven op de range. Naast de driving range ligt de putting-green. Wij verzorgen een uurtje golfen onder begeleiding van een professional.
  • Schapendrijven: dit is een unieke, ludieke en originele teambuilding activiteit, lekker buiten in de natuur. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk kennis maken met de schapen. Vervolgens laten we u kennismaken met de begeleiders, de honden en de bijzondere sport ‘Schapendrijven met Bordercollies’ door middel van een interactieve demonstratie.  
  • Boogschieten*: een leuke activiteit om buiten verder te gaan als team en met scherp te schieten.
  • Drone workshop*: tijdens de drone workshop gaat u in groepen na een uitgebreide uitleg zelf drone-vliegen met professionele drones op het landgoed van De Ruwenberg. 
  • Schermen*: de activiteit schermen begint met een introductie over het juiste voetenwerk, daarna verschillende oefeningen en sluit af met een spannend duel in beschermende pakken.
  • Varen: met een prachtige boottocht van anderhalf uur vaart u met uw team langs De Ruwenberg en gebouwen zoals Kasteel Nieuw en Maurick helemaal naar 's-Hertogenbosch.
  • Sportactiviteiten: wilt u met uw team sportiever bezig zijn? De Ruwenberg heeft een eigen fitness, binnenzwembad, squashbaan, tennisbanen, beachvolleybalveld en een mini-voetbalveld. 

* deze activiteiten worden begeleid door GH Events

Mocht u uw zakelijke bijeenkomst aan willen vullen met een dergelijke activiteit voor teambuilding, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.  

Teambuilding activiteiten met overnachting

Na een drukke dag met een meeting en verschillende teambuilding activiteiten is het ook mogelijk om de dag culinair af te sluiten bij De Ruwenberg. Wij zien een maaltijd als een culinaire beleving. We gebruiken hoogstaande producten en presenteren met trots het beste van het pure Brabantse land. De Fairtrade- en biologische producten ontbreken natuurlijk ook niet. In onze keuken is niets onmogelijk en doen we er alles aan om u een unieke culinaire ervaring te bieden.

Ervaar onze culinaire arrangementen in ons restaurant, de brasserie, de lounges, de zalen, in de tuin of op ons landgoed. 

Teambuilding met overnachting
De Ruwenberg beschikt over 196 hotelkamers en vele sport- en wellnessfaciliteiten, zoals een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Ligging De Ruwenberg
De Ruwenberg is zeer centraal gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor ontspanningsmogelijkheden en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

Lees meer over teambuilding

De Ruwenberg is een unieke locatie bijeenkomsten voor meerdaagse zakelijke vergaderingen

De Ruwenberg is niet alleen de perfecte locatie voor uw teambuildingactiviteiten, maar ook te boeken als trainingslocatievergaderlocatie, congrescentrum, evenementenlocatie, conferentiecentrum en  congreslocatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl  of bel +31 73 55 88 888. We helpen u graag!

green key

green star