Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Rally's | Tourtochten | Clubmeetings | Concours d'Elegance

Brabant is de ideale plek voor het organiseren van een tourrit. De vele landwegen door de verschillende dorpjes en natuur maken het voor de deelnemers uitermate interessant.

Combineer dit met een start en/of finish bij De Ruwenberg, desgewenst met een overnachting, lunch of diner en uw dag is compleet.

Waarom is De Ruwenberg de ideale locatie?

  • Groene ligging
  • Oprijlaan naar het kasteel
  • Kasteelplein voor ontvangst
  • Mooie presentatie van auto's
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Ruim (door camera's) bewaakt parkeerterrein
  • Hotelkamers

Op zoek naar unieke teambuilding activiteiten? Het 14ha evenementerrein biedt vele ruimte voor het organiseren van bijvoorbeeld workshops en clinics over boogschieten, schermen, schapen drijven en drone workshops.

De start van de KNAC vestingsteden tour, een mooie route langs bekende vestingsteden begint bij De Ruwenberg.

Van heinde en ver bezochten Ferrari bezitters de Ferrari meeting bij De Ruwenberg. Overdag heerlijk toeren, een borrel in de tuin, dineren met entertainment, uitrusten op de hotelkamer en in de ochtend een heerlijk ontbijt.

De Triumph Meet & Greet vond plaats bij De Ruwenberg met een diner en overnachting. 90 unieke Triumph’s TR 1 t/m TR 7 ze waren er allemaal. Met ontvangst in de tuin en daarna om de twee minuten starten vanaf de oprijlaan. ’s-Avonds het diner en de prijsuitreiking in het restaurant en ’s-morgens na het ontbijt weer fris op pad.

Teambuilding op bijzondere wijze! Deelnemers worden verrast met  rally rijden in klassieke Volkswagen busjes. De acht busjes staan klaar op het kasteelplein bij De Ruwenberg. Met zes personen per bus dient men de uitgezette route te rijden en onderweg vragen te beantwoorden. Via GPS traceert de organisatie waar de busjes zich bevinden en of de verkeers- en spelregels worden nageleefd. De finish is op het kasteelplein van De Ruwenberg, waar onder het genot van een versnapering de prijzen werden uitgereikt.

 

Keverevents

Keverevents organiseert bij De Ruwenberg exclusieve rally-experiences waar u met uw groep een echte classic car rally kunt rijden. U kunt kiezen tussen een Volkswagen bus en Volkswagen Kever cabrio. U rijdt hierbij door pittoreske landschappen met smalle landelijke weggetjes, leuke uitdagende teamchallenges en interessante bezienswaardigheden voor jong en oud. Vervolgens wordt de dag afgesloten met een gezellig diner in ons restaurant.

Kijk voor meer informatie op de website van Keverevents.

green key

green star