Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Evenemententerrein

In het hart van de BeNeLux in Sint Michielsgestel, ligt het 14 ha grote landgoed van De Ruwenberg.

Het landgoed is uitermate geschikt voor grote evenementen. Het terrein biedt vele mogelijkheden van teambuilding tot (sport)evenementen. Tevens is er de mogelijkheid om het bos, de golfafslag en het grote grasveld te combineren. Samen met de 196 hotelkamers en de grote parkeerplaats is het terrein al meerdere malen gebruikt voor grote productpresentaties. 

De afmeting van het evenemententerrein is 150 meter breed bij 250 meter lang. De toegang tot het terrein kan, zowel via de hoofdingang, als via een eigen in-en uitgang.

 

Evenemententerrein met gunstige ligging in Brabant

Dankzij de gunstige ligging, 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. 

Vraag naar onze vele mogelijkheden en ervaringen met uiteenlopende bedrijven of kom langs bij De Ruwenberg en overtuig u zelf.

Het terrein is ook goed geschikt voor de aanvlieg- en vertrekroute van een helikopter.

Evenemententerrein huren met veel mogelijkheden in Den Bosch

De Ruwenberg is niet alleen een eventlocatie, maar is ook te boeken als buitenvergaderlocatietrainingslocatie, business eventhybride events, vergaderlocatie, congrescentrum, conferentiecentrum en congreslocatie. De Ruwenberg telt 196 hotelkamers voor meerdaagse meetings en een groot aanbod aan sport- en wellnessfaciliteiten

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl  of bel +31 73 55 88 888. We helpen u graag!

green key

green star