Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Trouwlocatie, jubilea en verjaardagsfeesten

De Ruwenberg leent zich ook voor bruiloften, jubilea en verjaardagsfeesten vanwege de enorm veelzijdige locatie. We organiseren graag het feest voor u.

Ook voor bruiloften bij Kasteel Maurick heeft De Ruwenberg een nauwe samenwerking met betrekking tot de mogelijkheid voor de overnachtingen. 

Let op: bruiloften zijn bij De Ruwenberg alleen mogelijk op zaterdag en zondag; vrijdag is bespreekbaar.

Landelijke trouwlocatie

Vooral de landelijke ligging en de mogelijkheden om buiten te trouwen zijn voor veel bruidsparen pluspunten om de meest memorabele dag van hun leven nog net een tintje idyllischer te maken. Door het 14 hectare landgoed om het gebouw, kunnen we bruiloften tot 1000 personen verzorgen.

Op een zomerse dag is de rust in combinatie met het heerlijke weer het perfecte recept voor de mooiste dag ooit. We hebben een aansluiting met evenementenstroom die u kunt gebruiken bij uw bruiloft in de buitenlucht.

Mogelijkheden

Voor wat betreft de mogelijkheden voor uw bruiloft is er niets te gek. The sky is the limit, zullen we maar zeggen. Buiten in de openlucht eten, een enorme tent op ons complex laten plaatsen voor de feestavond en vervolgens kan (een deel van) uw gezelschap blijven overnachten in onze 196 hotelkamers.

Als gast staan zowel indoor als outdoor faciliteiten tot uw beschikking, verdeeld over ons 14 hectare landgoed. De faciliteiten zijn volledig gericht op de ontspanning na een lange dag en zijn meestal inbegrepen bij uw verblijf aan De Ruwenberg. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur.

Onze voorzieningen zijn uiteraard in zijn geheel in te zetten ten behoeve van uw bruiloft. Ook is het mogelijk om De Ruwenberg exclusief af te huren voor uw bruiloft, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

green key

green star