Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Evenementenlocatie De Ruwenberg

Naast het feit dat De Ruwenberg de perfecte locatie is voor uw meeting, vergadering, training, workshop en congres kan het 14ha landgoed van De Ruwenberg ook worden gebruikt voor events, zoals bruiloften, rally's, business event en teambuilding activiteiten zoals golfclinics, schapendrijven, schermen, varen op de Dommel en seizoens fairs.

 

Unieke evenementenlocatie in groene omgeving Den Bosch

In het hart van de BeNeLux in Sint-Michielsgestel, ligt het 14 ha grote landgoed van De Ruwenberg.

Het landgoed is uitermate geschikt voor grote evenementen. Het evenemententerrein biedt vele mogelijkheden van teambuilding tot (sport)evenementen. Tevens is er de mogelijkheid om het bos, de golfafslag en het grote grasveld te combineren. Samen met de 196 hotelkamers en de grote parkeerplaats is het terrein al meerdere malen gebruikt voor grote productpresentaties. 

De afmeting van het evenemententerrein is 150 meter breed bij 250 meter lang. De toegang tot het terrein kan, zowel via de hoofdingang, als via een eigen in-en uitgang.

Dankzij de gunstige ligging, 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. 

Veel mogelijkheden voor al uw events op bijzondere evenementenlocatie

Naast het grote evenemenlocatie is De Ruwenberg ook geschikt als trainingslocatie, vergaderlocatie en congrescentrum

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentie- en vergaderzalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties.

green key

green star