1. If you have a discount code, please enter the code in this field

References (Dutch & English)

** Acquisition based on the information below is not allowed **

Mevr. Van Tol - PWRI

Zoals altijd als er een bestuursvergadering in De Ruwenberg gepland is (meestal jaarlijks) hoor ik na afloop alleen maar tevreden geluiden. Dat maakt dat als er behoefte is om in een andere omgeving dan ons bestuursbureau te vergaderen, als eerste aan de Ruwenberg wordt gedacht.

Ik vond het persoonlijk erg prettig dat ik met spoed iets bij het bestuur moest krijgen en ik het aan jullie mocht mailen. Binnen enkele minuten lag het bij het bestuur. Kort gezegd, een professionele aanpak!

Koos Loose

Mijn collega-wethouders uit heel Nederland waren erg onder de indruk van de inspirerende en gastvrije entourage van de Ruwenberg. Het maakt je trots jouw gasten hier in Sint-Michielsgestel te kunnen uitnodigen.

Nicky Rinsma - Forever Living

Bij deze willen wij de medewerkers van De Ruwenberg een enorme pluim geven voor hun geweldige service, enthousiasme en positieve energie. De communicatie met Désirée van Emmen was buitengewoon goed. Het personeel van De Ruwenberg blonk echt uit in details.

Wij  komen ook graag de volgende keer weer terug bij deze schitterende en fantastische locatie.

Chantal van Gorp-de Vaan - Ernst & Young Nederland

Wij willen jullie hartelijk danken voor de uitstekende verzorging van de Driedaagse Masterclass voor woningcorporaties welke wij bij jullie hebben georganiseerd. Wij kijken terug op een zeer fijne samenwerking en komen graag volgend jaar terug!


Gladys - Vlerick Business School

Ik zou jullie graag uit naam van Vlerick alvast willen bedankt voor het geweldige seminarie weekend met onze studenten op 3 & 4 september. Het was weer een top service met een klantvriendelijkheid dat ik zelden heb gezien. Last minute changes brengt het personeel met een lach in orde en jullie krijgen alles gedaan (fruitsla, extra stekkers, wissel van kamer, etc..). Jullie stoppen niet daar, maar gaan de extra mile. Jullie hebben thee gebracht naar de kamer van een zieke student en hebben een jarige student heel gelukkig gemaakt met jullie speciale dessert. Qua klantgerichtheid kan het niet beter.

We willen jullie dus enorm hard bedanken om het een onvergetelijk seminarie te maken voor onze studenten en onze job gemakkelijk te maken.

Doe zo voort!

 
Silvo Steenkamer

Op 2 en 3 november waren we met het hele team van de Rijdende School op De Ruwenberg voor onze 2 daagse. Het was de tweede keer dat wij op deze locatie waren en het is wederom erg goed bevallen. De hotelkamers zijn prima, de vergaderzalen zijn dik in orde en van alle gemakken voorzien en de verzorging laat niets te wensen over. Een speciaal compliment voor het personeel van De Ruwenberg. Mensen zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam en lossen alle praktische problemen voor je op, voor zover dat in hun macht ligt.

 
Marielle Gloudemans - Darling Ingredients

In juni hebben wij met veel plezier onze Management Team meetings bij De Ruwenberg georganiseerd. De gastvrije ontvangst, goedlopende organisatie en flexibiliteit ten aanzien van laatste aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat dit een geslaagd event is geworden. Dank daarvoor aan volledige team van De Ruwenberg!

 
Monique Kuipers - Loyalis N.V.

Bedankt voor al jullie goede zorgen en tot een volgende keer!

 
NXP

Inmiddels diverse meerdaagse meetings bij De Ruwenberg gehouden en de volgende staat gepland. Dat is uiteraard niet voor niets. Toegewijde medewerkers, meedenkend, actief, reactief, gastvrij, flexibel. Prettig om samen te werken. Uitstekende keuken & locatie/omgeving.

 
Jolanda Weterings

Wij hebben voor het eerst een bijeenkomst gepland in De Ruwenberg en het is ons meer dan goed bevallen. Je merkt aan alles dat gastvrijheid hier hoog in het vaandel staat. Ook vanuit onze klanten hebben wij louter positieve reacties over De Ruwenberg. Wij komen graag nog een keer terug!

 
Annebeth Wilton - VVD

Afgelopen week hadden wij weer een prachtig feestje in jullie mooie Ruwenberg. Als altijd genoot ik van de voortreffelijke keuken, de sfeervolle ambiance en de vriendelijke medewerkers. Het is toch wel buitengewoon plezierig dat wij in onze groene gemeente over zo’n bijzondere locatie beschikken die zo goed te vinden is. Ik ben er in ieder geval heel trots op. Wil je mijn hartelijke dank voor (de organisatie en ondersteuning van) deze mooie avond overbrengen aan al jouw medewerkers? Speciaal de keukenbrigade presteert toch wel bovenmatig goed en ik heb van velen terug gehoord hoe ze daarvan hebben genoten! Chapeau! Dank jullie wel – ik verheug mij nu al weer op de volgend bijeenkomst in jullie ‘huis’. Met vriendelijke groet, Annebeth Wilton VVD

 
Nicole van Oers - Omron Europe

Het is nu de vierde keer dat wij onze training bij de Ruwenberg organiseren. Wederom waren de reacties weer bijzonder positief. Vooral de lunch en het diner zijn erg positief ervaren. De volgende keer zullen we de Ruwenberg weer kiezen als trainingslocatie.

 
Gabrielle Leijh - Avans

De bijeenkomst is zeer zeker naar wens verlopen. Het werkt heel goed om zo'n lounge volledig ter beschikking te hebben. De ondersteuning en flexibiliteit was als altijd in orde.

 
Marc van Oosterbosch - Vogel's bv

We hebben weer een dagje doorgebracht in de Ruwenberg. Zeer professionele ondersteuning van het personeel, goed uitgeruste conferentiezalen en natuurlijk een prima lunch. Kortom, de perfecte atmosfeer om grote vraagstukken eens goed aan te pakken!

 
Hans Wennink - Frans Seda Foundation

Namens de deelnemers en leiding van het eerste Indonesisch-Nederlandse seminar van de Frans Seda Foundation: een mooie accommodatie waarin het goed werken was, een perfecte organisatie en vooral complimenten voor uw team dat professionaliteit uitstraalt en hart heeft voor de gasten.

 
Ruud Stassen - INK

Een perfecte locatie, ondersteund door een professionele staf, om te reflecteren op de waan van de dag en te bedenken welke nieuwe paden je wilt bewandelen. Ruud Stassen, INK

 
Jules keser - Airflex

Wat een super locatie en geweldig aardige mensen!

 
René de Korte - Scafom-rux

In maart 2014 hebben wij weer voor de Ruwenberg gekozen om een Internationale Sales meeting te organiseren. De reden hiervan de ligging, de sfeer, het comfort en bovenal het zeer vriendelijke en behulpzaam personeel.

 
Mariëtte Beuk - Incore Solutions

We hebben genoten in jullie locatie. Fijne omgeving, prima zaal, genoten van de lunch en het heerlijke diner. We komen zeker een keer terug!

 
Paul Grolle - Vogel's Products BV

Onze 2-daagse innovatie strategie dagen waren weer prima georganiseerd, met vriendelijk personeel, lekker eten in een fijne omgeving.

 
Susanne Verel - AgriFood Capital

Mooie omgeving, fijne ruimtes en vooral een super service bij De Ruwenberg tijdens onze bijeenkomst. Een mooie locatie waar je zonder zorgen een bijeenkomst kunt organiseren.

 
Stuiver - Crh

Goed

 
Daisy Huisman - Hago Nederland B.V.

Ook dit jaar hebben we er weer voor gekozen onze bijeenkomst voor de Keyplayers (130 personen) te organiseren bij De Ruwenberg. Wederom complimenten voor de medewerkers van De Ruwenberg. Servicegericht, proactief en vriendelijke medewerkers! Graag tot de volgende keer!

 
Dhr. van den Brule - T&G Terrein- en Groenvoorziening

Bij deze wil ik nog de complimenten overbrengen van mijzelf en onze feestdeelnemers aan de koks, bedienend en organiserend personeel. Op de avond niets als lof voor het buffet, de bediening en de locatie. Iedereen was zeer enthousiast en gingen zeer tevreden weg.

 
Annebeth Wilton - Ordre Internationale des Anysetiers

Lieve buren, Graag bedank ik jullie nog eens voor het meer dan fantastisch weekend dat wij in jullie riant onderkomen, De Ruwenberg, mochten beleven. De service die alle medewerkers van De Ruwenberg boden aan onze gasten, de Brabantse vriendelijkheid en gastvrijheid die door allen werd geroemd, jullie hebben met elkaar een prachtig visitekaartje afgegeven: niet alleen voor De Ruwenberg maar ook voor onze Nederlandse afvaardiging van de Anysetiers; heel hartelijk dank. Alle gasten, zelfs onze Franse gasten, waren diep gelukkig met het voortreffelijk diner dat we zowel op vrijdag als op zaterdag bij jullie geserveerd kregen; nog nooit maakte ik mee op een Anysetiers bijeenkomst dat er zo luid en overtuigd werd geapplaudisseerd voor de keukenbrigade - en terecht, het was voortreffelijk! Mede namens de Internationale Orde der Anysetiers en het Bestuur van de Nederlandse afvaardiging, wil ik jullie allemaal heel graag nog eens héél hartelijk bedanken voor het geslaagd weekend dat de leden uit Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk in de Ruwenberg mochten beleven. Het was fantastisch, we hebben genoten! Annebeth Wilton Sénéchal épistolier Commanderie des Provinces de Hollande Ordre Internationale des Anysetiers

 
Joep van Liempd - CreativeCreation

Erg goede service en vriendelijk, behulpzaam personeel

 
R.Jelier - Bouwfonds Ontwikkeling

Graag delen wij u mede dat wij een prima meerdaagse bijeenkomst in uw conferentiehotel gehad hebben. Alles was voorbereid zoals afgesproken en ook tijdens de bijeenkomst zelf liep alles soepel. Ook van de deelnemers alleen positieve signalen ontvangen over de accommodatie, bar en restaurant. Kortom geen suggesties van nog beter, maar complimenten voor wat u geboden heeft.

 
Alex Kooijmans - BrabantWonen

Ook dit jaar heeft de Ondernemingsraad van BrabantWonen weer gebruik gemaakt van de faciliteiten die de Ruwenberg biedt. Niet voor niets hebben we voor de derde keer op rij gekozen voor deze mooie Brabantse locatie, omgeving en gastvrijheid. We zijn tijdens de twee daagse training uitstekend verzorgd, Onze complimenten voor de bediening en de keuken.

 
Josiane Feierabend - HMCCP

Service & kwaliteit-garantie in Conferentiecentrum Ruwenberg!

 
Mariette vd Neut - FNV Bondgenoten

Prima verblijf. Kom zeker terug

 
Inge van Veldhuijsen - BRG GmbG

Fantastic!!! The location is breath taking. The organizational and planning skills of the Ruwenberg team are top. I can book there and be confident that all things will happen as I wish. The Ruwenberg team is exceptional, they think with you and make excellent suggestions. They have catered to our company for more than a year and every meeting no matter how small or how large they have accomodated us with professionalism. One other point that needs to be mentioned, they have an amazing kitchen and are open to new ideas. Ruwenberg Team 10++ from us here at BrasilFoods.

 
Corry Botterman - Stichting Futura

Eind maart hadden wij hier, inmiddels al weer voor de 3e keer, onze bestuursconferentie. Ook deze keer was alles weer uitstekend verzorgd. Echt helemaal niets op aan te merken.

 
Arlette van Dijk - Achmea Bank

Prima locatie! Mooie omgeving, goede sfeer en service, en lekker eten!

 
N. Pricken - Medtronic Trading B.V

De Ruwenberg is een prima locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Op 14,15 maart j.l. hielden wij hier een bijeenkomst voor +/- 35 genodigden. De zaal was goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het diner voortreffelijk en de hotelkamers ook comfortabel en prima in orde.

 
Daisy Huisman - Hago Nederland

Onze bijeenkomst was perfect georganiseerd, professionele gastvrijheid in een ontspannen omgeving. Hartelijk dank.

 
Vera Visser - Conference management

Op 7 maart verbleven wij voor een avond Symposium binnen de muren van de Ruwenberg. Het ging hierom 125 gasten die op een professionele, adequate en toegewijde wijze door uw medewerkers zijn ontvangen. Zowel de kwaliteit van de accommodatie als de kwaliteit van de catering zijn goed en voldeden aan onze verwachtingen. Kortom een prettig verblijf waar wij met vertrouwen en plezier weer terug zouden komen.

 
Walther Kuijten - Gemeente 's-Hertogenbosch

Ik hoop dat we nog eens een groep naar jullie kunnen toezenden. Het was een buitengewonde ervaring van de docenten en van onze teammanagers. Een perfecte, fraaie, locatie en een prima verzorging en ook een uitstekende lunch, aldus de reactie van de docent van de dag. Medewerkers hebben eerder hun bewondering hierover uitgesproken. Door de schaatsbaan was het een prachtig winters tafereel. De schaatsbaan is niet bepalend voor de boeking, maar het maakt de locatie tot iets aparts (wat anderen echt niet hebben). Echt, het ziet er buitengewoon uit. Proficiat hiermee. We hopen dat jullie het nog heel lang vol houden.

 
Crossover - Crossover-Band.nl

Gister opgetreden met de Crossover-band tijdens een mooi Gala Dinner bij De Ruwenberg. Het was een groot succes, mede door de geweldige verzorging van De Ruwenberg. Graag tot ziens op een volgend feest

 
Braeken - Hago

Super locatie en top service!

 
Geert Jan - Tias

Waarom staat de oplaadpaal voor elektriciteit bij de boerderij en niet op de parkeerplaats? Ik kom al heel lang bij jullie maar wist niet eens dat jullie al zo groen denken en ook doen!

 
Bie De Graeve - Antwerp Management School

Sinds 1999 ben ik vanuit diverse opdrachten en rollen trouwe klant bij De Ruwenberg. Geen enkel verblijf en service met corporate klanten of professional teams tipt aan de all-in "verwennerij" die De Ruwenberg levert. Locatie, service, F&B, houding van de voltallige staff en persoonlijke attenties zijn wat mij betreft niet te overtreffen.

 
Karl Raats - KarlRaats.com bvba

Zoveel ruimtes, zoveel mogelijkheden, alles voorhanden en toch het gevoel hebben dat je best wel intiem aan de slag bent. Straffe koffie. Oh, dat doet me eraan denken, de koffie die alomtegenwoordig is, is van goeie kwaliteit. Echt niet onbelangrijk. Aanrader!

 
Jeroen van der Weide - Tasman Innoveert

Een prettige combinatie van veel bewegingsvrijheid en intieme werksfeer.

 
Carl Larsen - International Resources & Consultancy

"There is a hugh difference between an Hotel with conference facilities and a Conference Centre with hotel facilities. De Ruwenberg is in the true sense of the word a Conference Centre. Everything (lay-out of the building, classrooms, syndicate rooms, equipment, restaurant, bar, fitness, swimming pool, sauna, etc, etc,.) is designed to help to make a conference or business meeting successful. And on top of that the staff knows exactly what it means to be in the business of conferences, training, workshops and business meetings. That is why I always first try to get De Ruwenberg for my programmes. I can highly recommend De Ruwenberg to everybody who appreciates quality, functionality and service.

 
Marcus Geers - A.D. creativity & innovation consulting

als trainer en begeleider van creatieve processen heb ik in mijn 25 jaar professionele ervaring reeds heel wat trainings- en vergaderlocaties mogen ervaren. De Ruwenberg is en blijft daarbij nog steeds met kop en schouders boven de andere uitsteken ! In de Ruwenberg wordt iedereen verwend : zowel trainer als gast. De professionele accommodatie van de zalen en hele infrastructuur is gewoonweg TOP ! De service van alle medewerkers is optimaal en bovendien bijzonder hartelijk. De kamers zijn comfortabel en stralen een warme sfeer uit. De omgeving is inspirerend en natuurrijk. En.... als goeie Belgische Bourgondiër apprecieer ik met smaak de culinaire kunsten van de kok. Kortom: als het ook maar even kan, dan kies ik voor.... DE RUWENBERG !

 
Marenthe de Bruijne - CreaSense

Ik heb enorm genoten van de professionele accommodatie, de mooie omgeving EN de prettige, persoonlijke sfeer die de Ruwenberg uitstraalt. We hebben daarbij tijdens onze tweedaagse genoten van een heerlijk diner, ontbijt en lunch. Kortom: een plek om met plezier terug te keren!

 
Christof Kortz - RWE

Always a warm welcome, very friendly atmosphere, comfortable rooms, in the middle of green nature - it was a pleasure to stay here in the last six month!

 
Celik - Orhan

Great service attitude of staff,always friendly and helpful - free fruit and soft drinks are a nice offer - rooms always clean and tidy, but not all rooms are equally equipped - more international tv channels woud be nice

 
Gerrit Heil - RWE

Groot hospitaliteit - goede sports facilities - Nice setting with green surroundings - rooms party not too well air-conditioned - breakfast is improvable (e.g. More types of Breda Ans Cleese, meer fruit)

 
Monique beukers - Agro & co

Top geregeld!

 
Jan Scheffer - VLM

Op een schaal van 1-10 krijgt de Ruwenberg van mij een 12. Een exclusieve locatie met uitsluitend toppersoneel. Altijd alles fantastisch geregeld en met een geweldige warme en persoonlijke benadering. Een aantal jaren hebben wij met veel plezier en een gerust hart onze topopleiding EMLog ondergebracht bij de Ruwenberg. De uitstraling en benadering van de Ruwenberg past perfect bij het niveau van onze gasten. Complimenten voor het hele Ruwenberg team

 
Ronald Voets - PinkRoccade local government

Uitstekende lokatie, goede service, heerlijke lunch. Echt een aanrader

 
Leo v/d Wouw - Learning By Simulation

I will be visiting De Ruwenberg several weeks this year with our simulations for the farmaceutical industry. These specific trainings are held at De Ruwenberg for over 10 years now and we feel very much at home at De Ruwenberg. It is an exciting year for our company ''Learning by Simulation'' and that is why it is very important to feel the involvement and warmth of De Ruwenberg crew. Leo van de Wouw, Course designer LBS

 
Frank Wouters - TNT Express

De Ruwenberg is al sinds 2008 het onderkomen voor de TNT GO Academy, waarbij mensen uit de gehele wereld een 2 jaar durende trainingsprogramma volgen. We gebruiken meerdere zalen tegelijk voor colleges en work shops, en zijn erg tevreden over de faciliteiten en service van de Ruwenberg.

 
Hessel Visser - Hessel Visser BV

Afgelopen maandag mocht ik weer een college geven voor de GO-academy van TNT-Express. Ook nu weer was de service van de Ruwenberg extreem goed te noemen. Ondanks het feit dat ik pas in de nacht kon aankomen was alles tot in de puntjes geregeld van ontvangst tot en met de technische ondersteuning voor audio- en video-gebruik. Kortom: weer top en blijf zo verbeteren.

 
Alexander Dietz - Antalis Packaging B.V.

Mijn naam is Alexander Dietz en werkzaam bij Antalis Packaging B.V. als Financieel Manager. Voor onze jaarlijkse bedrijfstraining hebben wij 3 jaar geleden een mooie locatie, met perfecte service, gezocht en gevonden! Dit is al de 3de keer dat we de Ruwenberg als locatie hebben uitgezocht en dat zegt al meer dan genoeg. De locatie is uitstekend en precies wat we nodig hebben om soms “buiten de box” te kunnen denken. De gastronomische verzorging is uitstekend geregeld en er blijft niets te wensen over. Het belangrijkste punt om voor de Ruwenberg te kiezen is de vriendelijke en klantgerichte service. Ik kan met een gerust hart alles overlaten aan de organisatie van de Ruwenberg en dat, is voor mij als klant, van onschatbare waarde, weten dat het goed komt! Uiteindelijk kan ik nog maar één ding eraan toevoegen: “Graag tot ziens in maart!” Ruwenberg bedankt! Hartelijke groeten, Antalis Packaging B.V. Alexander Dietz Financieel Manager

 
Michelle van der Werff

22 maart hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van De Ruwenberg voor een zakelijke bijeenkomst. Dit is ons zeer goed bevallen. De ontbijtsessie die gepland stond, vond plaats in een afgesloten ruimte naast het restaurant. De zaal was ruim, gaf een warme sfeer, maar was toch zakelijk. De service was perfect, het ontbijt zag er goed uit, kortom een uitgelezen locatie voor een ontbijtsessie!