1. If you have a discount code, please enter the code in this field

Technology

Barco
In zowel ons Atrium als het Amfitheater wordt geprojecteerd op een spanscherm door middel van 3-chip Barco RLM-W6 projector die een lichtopbrengst van 6000 lumen een WUXGA resolutie kan behalen (1920×1200). Daarnaast beschikt De Ruwenberg over Barco ClickShare. Een Barco ClickShare bestaat uit een aantal buttons waarmee de deelnemers met één druk op de knop de presentatie draadloos naar het presentatiescherm van de vergaderzaal stuurt.
Als een tweede deelnemer op zijn ClickShare button drukt, worden beide laptopschermen getoond. Zo kunnen vier deelnemers tegelijkertijd hun presentaties op één scherm tonen.

Hippo
Sinds de zomer van 2013 beschikt De Ruwenberg over een 55″ Hippo Touchscreen. Dit multifunctionele scherm biedt tal van mogelijkheden. Hippo is het enige touchscreen in de markt dat twee technieken combineert. De huidige touchscreens werken op basis van infrarood (snel, maar niet precies) of op basis van optical sensing (wel precies, maar niet snel). Hippo combineert deze twee technieken waardoor een Hippo touchscreen én precies werkt én snel is!

Private WiFi Netwerk
Naast ons draadloze netwerk, waar u kosteloos gebruik van kunt maken, bieden wij de mogelijkheid voor het gebruik van een private WiFi netwerk. U kunt dan een gesloten netwerk creeeren waarbij u een brandbreedte beschikbaarheidsgarantie heeft voor 25/25 Mbit en company SSID. Binnen De Ruwenberg wordt voor u een eigen VLAN met SSID gereserveerd en u kunt aangeven of de clients onderling kunnen communiceren of alleen Internet toegang hebben.