Boek uw verblijf!
De Ruwenberg Hotel
image

Boek uw verblijf!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Uiteraard staat de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Blijf op de hoogte van de laatste  COVID-19 ontwikkelingen in ons hotel.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Plattegrond

Het hoofdgebouw van De Ruwenberg is opgebouwd uit vier vleugels (A-, B-, C- & D vleugel) die allen toegankelijk zijn via de entree van het kasteel, zoals te zien is op de plattegrond.

Centraal in De Ruwenberg ligt het Atrium. Achter het Atrium bevindt zich de bar, de brasserie, het terras en het zwembad met de trap naar beneden en het restaurant met de trap naar boven. Het Amfitheater vindt u aan het eind van de gang richting de C vleugel.

Op de eerste verdieping van het kasteel bevinden zich de haard- en kasteelkamer welke alleen toegankelijk zijn via een trap.

Naast het kasteel ligt de boerderij met de fitness en squashruimte en een overkapping en oplaadgelegenheid voor de fietsen. Achter de boerderij is ligt de parkeerplaats, welke ruimte biedt aan 250 auto’s.