Boek uw verblijf!
De Ruwenberg Hotel
image

Boek uw verblijf!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Uiteraard staat de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Blijf op de hoogte van de laatste  COVID-19 ontwikkelingen in ons hotel.

 

Update maatregelen

We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen. Uiteraard staat hierbij de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop.

  • Alle gasten worden geacht hun coronatoegangsbewijzen te tonen via de Corona App bij binnenkomst.
  • De bar en het restaurant zijn gesloten. Wel kunt u ontbijt, lunch, diner en drankjes bestellen. Dit kan vervolgens worden afgehaald worden in het restaurant en de bar, zodat u dit kunt nuttigen op uw hotelkamer.

Onze vergaderzalen worden goed geventileerd. Verse lucht, verwarmd en/of gekoeld, komt direct van buiten en wordt per zaal afgevoerd. Er vindt geen recirculatie van lucht plaats!

Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het hotel. Er is extra veel aandacht voor het reinigen van het hotel. Oppervlaktes en handgrepen die vaak aangeraakt worden, zoals trapleuningen en deurklinken, worden regelmatig gedesinfecteerd.

Vooruit plannen is lastig in deze tijd en daarom kunt u bij ons uw individuele kamerboeking ( gemaakt via De Ruwenberg zelf) altijd tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. Bent u benieuwd hoe we dit gaan doen?

We vertellen u er graag meer over. Neem dan contact met ons op.