Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Routebeschrijving

Auto

De Ruwenberg Hotel - Meetings - Events is gelegen op 5 kilometer van de A2 en 's-Hertogenbosch. Als u via de A2 reist, kunt u afslag 22 Sint-Michielsgestel nemen, om vervolgens via de Bosschebaan/N617 richting Sint-Michielsgestel te rijden (borden naar Schijndel/St. Michielsgestel/Den Dungen). Neem na
3,5 km op de rotonde de 1ste afslag naar de Hoogstraat. De Hoogstraat gaat over in de Sint Michielsstraat. Op de T-splitsing gaat u naar rechts en rijdt u op de Ruwenbergstraat. Ons landgoed bevindt zich aan de linkerkant. 

Openbaar vervoer

Vanaf het station 's-Hertogenbosch kunt u twee verschillende buslijnen nemen. Neem bus 306 richting Uden. Na 11 minuten (4 haltes) stapt u uit bij bushalte Sint Michielsgestel, Gestelse Poort. Vervolgens loopt u 1 kilometer via de Hoogstraat en Duifhuisstraat naar de Ruwenbergstraat.

Of neem bus 156 richting Eindhoven en verlaat de bus na 26 minuten (18 haltes) bij bushalte Sint Michielsgestel, Ruwenberg. Om de hoek vindt u direct de Ruwenbergstraat. De loopafstand vanaf deze bus tot Hotel De Ruwenberg is 400 meter.

In de Ruwenberstraat vindt u ons landgoed. Dit staat middels naamborden duidelijk aangegeven. 

Taxi

Wij kunnen uw vervoer vanaf de verschillende luchthavens naar ons landgoed verzorgen tegen een speciaal tarief.

Elektrische oplaadpunten

Zowel voor de auto als de fiets heeft De Ruwenberg enkele oplaadpunten. Voor de auto staan deze voorbij de slagboom rechtdoor, achterin op het parkeerterrein. Voor de fietsen vindt u de oplaadpunten bij de fietsenstalling, links van de entree bij het lostaande bijgebouw.