Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kijkje achter de schermen

Met enige regelmaat zijn er publicaties over De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events. U vindt hieronder een overzicht van de laatst verschenen publicaties.

Eventmanager | De perfecte locatie ligt niet altijd in de Randstad...

Gesitueerd op een prachtig onderhouden landgoed, waar elke vergaderzaal op uitkijkt. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen. Bijvoorbeeld voor een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten. Je kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen. Zouden er bedrijven zijn die níet voor zo’n idyllische vergaderomgeving vallen?

Lees het interview met Marieke Teunissen, senior accountmanager sales bij De Ruwenberg Hotel - Meetings - Events en Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers

Teamspirit bevorderen in de vrije natuur van De Ruwenberg

Het 14ha landgoed leent zich uitstekend voor verschillende binnen- en buitenactiviteiten met een verbindend karakter en een hoge funfactor. Hoofdredacteur Nathalie Schalke in gesprek met Vasfi Isitan en Simone van den Nieuwenhof. Lees het hele artikel

Patrick van den Dungen: Alles voor onze gasten

Voor Executive chef Patrick van den Dungen bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events gaat niks te ver. Als het maar culinair, gezond en verrassend is. Minder is zoveel meer.

‘We merken het elke dag weer; mensen zijn veel bewuster bezig met hun gezondheid en de voeding die daarbij past. Het aanbod aan biologische producten groeit flink, de gasten vragen steeds vaker om vegetarische producten en je ziet ook dat er kleinere porties vlees en vis worden gegeten. Wij spelen op alle mogelijke manieren op deze trends in.'

Neem een kijkje in de keuken van Patrick.

Groots in gastvrijheid, intiem in beleving

De statige oprijlaan, met aan weerszijden eeuwenoude bomen die boeiende verhalen bevatten over dit centennia oude landgoed, leidt naar het originele kasteeltje uit het jaar 1337 dat dienstdoet als entree. Dat noem ik met recht een binnenkomer. Als ik de afslag naar het landgoed neem, laat ik de drukte van de stad als vanzelf achter me en neem de inspirerende, rustgevende atmosfeer van de omgeving in me op.

Laat je inspireren en lees het hele artikel

Culinaire tour door Den Bosch

De provincie Brabant is de gastvrije parel van ons land. Brabant is bourgondisch, gezellig en sfeervol en als geboren Brabantse kan ik dat volledig beamen. Het is dan ook volkomen logisch dat deze provincie is uitgeroepen tot ‘European region of Gastronomy’. 

Lees alle tips