Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Congreslocatie in de natuur

In het prachtige groene Noord-Brabant vlakbij Den Bosch op een 14ha landgoed bevindt zich congreslocatie Den Bosch.  De Ruwenberg. Deze unieke locatie wordt gekenmerkt door haar inspirerende en rustgevende uitstraling. Dit maakt evenemententerrein De Ruwenberg een ultieme locatie voor zakelijke events zoals congressen, hybride events en buiten vergaderingen. Van de groene natuur krijgt u veel energie en inspiratie. Het 14ha landgoed is ook zeer geschikt voor buitenactiviteiten, waarmee u het congres kunt uitbreiden.

Wat congreslocatie De Ruwenberg uniek maakt is de ligging. Het congreshotel ligt midden in een natuurgebied in Brabant, maar is ook heel goed bereikbaar. Binnen 5 minuten bent u op de A2 en in ’s-Hertogenbosch en binnen 20 minuten staat u op Eindhoven Airport. Er zijn 250 gratis parkeerplaatsen beschikbaar op het landgoed.

De Ruwenberg heeft de 1,5 meter afstand richtlijnen van het RIVM geimplementeerd. De vergaderzalen worden goed geventileerd. Verse lucht, verwarmd en/of gekoeld, komt direct van buiten en wordt per zaal afgevoerd. Er vindt geen recirculatie van lucht plaats! De extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. 

Congreslocatie met grote capaciteiten en diversiteit aan congreszalen

De begane grond is volledig ingericht als congreslocatie met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentie- en vergaderzalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen.

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

Meerdaags congres met overnachting bij congreslocatie De Ruwenberg

Als u een meerdaags evenement organiseert, is het ook mogelijk om samen met uw gasten te verblijven in ons hotel. Hier zult u in alle comfort genieten van de rust en energie opdoen voor de volgende congresdag. De Ruwenberg biedt 3 verschillende soorten hotelkamers: de Comfort Kamer, de Superior Kamer en de Executive Suite. Alle drie de kamers zijn voorzien van comfort, gratis Wi-Fi (privé netwerk), een flatscreen TV, airconditioning en een badkamer met douche. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze parkeergelegenheid, het zwembad, de sauna en sportfaciliteiten als tennisbaan, fitnessruimte en squashbaan.

 

Bent u geïnteresseerd in congreslocatie De Ruwenberg? Vraag dan een offerte aan.

 

Unieke congreslocatie

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast congreslocatie zijn wij ook een trainingslocatie, vergaderlocatie en evenementenlocatie.