Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Congreslocatie Eindhoven

Bent u op zoek naar de perfecte congreslocatie bij Eindhoven? Voor ruime zalen, mogelijkheden voor meetings in de buitenlucht en teambuilding activiteiten kunt u terecht bij Congreslocatie De Ruwenberg. De Ruwenberg ligt slechts op 20 minuten rijden van Eindhoven.

Deze congreslocatie biedt u onder andere:

  • Veel mogelijkheden voor teambuilding
  • Brabantse gastvrijheid in een groene omgeving
  • 40 zalen beschikbaar voor meetings en conferenties
  • 196 hotelkamers
  • Gratis parkeergelegenheid, bestaande uit 250 parkeerplaatsen
  • 5 minuten rij-afstand tot de A2
  • 20 minuten rij-afstand tot Eindhoven Airport
  • Grenzend aan ’s-Hertogenbosch

De congreslocatie bij Eindhoven met vele mogelijkheden

Congreslocatie De Ruwenberg is één van de grootste zakelijke hotels in de regio Eindhoven. Het 14 hectare grote landgoed biedt meer dan 40 vergader- en conferentiezalen, omgeven door de groene, Brabantse natuur. Er bevinden zich ook 24 discussiezalen en 16 plenaire zalen welke uitgerust zijn met veel moderne technologie. De Ruwenberg biedt een compleet verzorgd vergaderpakket aan dat van alle gemakken is voorzien. Heeft u toch andere wensen? Er worden ook op maat gemaakte vergaderarrangementen aangeboden, die aansluiten op uw behoeften en wensen. Hierbij heeft u de keuze uit een 8, 12, 24 of 32-uurs vergaderarrangement. Daarnaast kunnen we ook teambuildingactiviteiten organiseren zoals golfclinics, schapen drijven, een rally, boogschieten, varen, schermen en kan er een drone-workshop worden gevolgd. U kunt ervoor kiezen om met uw team de dag culinair af te sluiten. Door middel van hoogstaande producten presenteren wij het beste van het Brabantse land. Fairtrade- en biologische producten mogen hierbij zeker niet ontbreken. De maaltijden zijn gericht op gezondheid, energie en concentratie van de deelnemers. Ideaal wanneer u vergadert met uw team. Ook overnachten met uw team is mogelijk bij zakelijk hotel De Ruwenberg.

Congreshotel

De Ruwenberg beschikt over 196 hotelkamers. Deze hebben een moderne, comfortabele inrichting met gratis Wi-Fi. U heeft de mogelijkheid om met uw team te overnachten. Ook zijn er in het hotel verschillende wellness- en sportfaciliteiten te vinden. Er is een indoor zwembad en sauna’s, maar ook squash- en tennisbanen, een beachvolleybalveld, een fitnessruimte en een joggingbaan. Na een lange dag vergaderen of brainstormen is er dus genoeg keuze om te ontspannen en te sporten.

Gunstige ligging

De Ruwenberg ligt in Sint-Michielsgestel, op 5 minuten afstand van zowel de A2 als Den Bosch. Eindhoven Airport is maar 20 minuten rijden vanaf De Ruwenberg. Rijdt u nog 10 minuten verder, zit u in het centrum van Eindhoven. Bovendien is er genoeg parkeergelegenheid, het landgoed beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen.

Congreslocatie Eindhoven

De Ruwenberg bij Eindhoven biedt zoals u kunt lezen alle mogelijkheden voor een succesvol congres. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden of een keer wilt langskomen om de mogelijkheden te bespreken, neem dan contact met ons op.