Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Congreslocatie Brabant

Bent u op zoek naar dé perfecte congreslocatie centraal gelegen in de provincie Brabant? Een locatie met 16 plenaire zalen, 24 breakoutzalen en een 14ha landgoed met mogelijkheden voor buiten vergaderingen en activiteiten? Met keuze uit 8, 12, 24 of 32-uurs vergaderarrangement? Met of zonder hotelovernachting?

Congreslocatie De Ruwenberg ligt op 5 minuten van Den Bosch in de provincie Brabant. Wij bieden u:

  • 40 meeting zalen & 196 hotelkamers
  • Gevleugelde oipzet met 4 aparte vleugels
  • Exclusiviteit van het gebruiken van een vleugel
  • Brabantse gastvrijheid in een groene omgeving
  • 14 ha landgoed voor teambuilding
  • 5 minuten van de A2 
  • Gratis parkeren

Congreslocatie bij Den Bosch met zeer veel mogelijkheden

Congreslocatie De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch en biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De 16 plenaire zalen en de 24 discussiezalen zijn vooruitstrevend in technologie. Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Daarnaast helpen we u graag bij het organiseren van leuke teambuildingactiviteiten, zoals:
·      Golfclinics 
·      Schapendrijven
·      Boottochten
·      Schermen 

Gunstige ligging
Dankzij haar gunstige ligging, 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. Er zijn 250 gratis parkeerplaatsen op het landgoed.

Congreshotel met wellness- en sportfaciliteiten
De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over een rijkdom aan wellness- en sportfaciliteiten: een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Congreslocatie in Brabant
Naast congreslocatie is De Ruwenberg ook een trainingslocatie, unieke vergaderlocatiesevenementenlocatie en locatie voor uw hybride event. Congreslocatie De Ruwenberg bij Den Bosch biedt u alle mogelijkheden voor een succesvol congres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een keer langskomen om de mogelijkheden voor een congres te bespreken? Neem dan contact met ons op.