Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Conferentiehotel Brabant

Bent u op zoek naar een conferentiehotel in Brabant op een prachtig 14ha landgoed met conferentiezalen, vergaderzalen, hotelkamers, terrassen met uitzicht op rivier de Dommel en wellness-en sportfaciliteiten?

De Ruwenberg is het grootste business-hotel in de provincie Brabant en heeft in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium met 4 vleugels. Over de 4 vleugels verdeeld bevinden zich in totaal 16 plenaire zalen en 24 discussiezalen. Het is mogelijk om een vleugel exclusief te huren. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. 

Conferentieoord De Ruwenberg heeft 196 hotelkamers met een moderne inrichting, gratis internet en kijken uit op het Brabantse landschap. De Ruwenberg heeft vele wellness- en sportfaciliteiten: een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s, een driving range, squash- en tennisbanen, een beachvolleybalveld en een volledig ingerichte fitnessruimte.

De Ruwenberg biedt een grote verscheidenheid aan culinaire verrassingen. Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen aansluitend op uw wensen en behoeften. Daarnaast helpen we u graag bij het organiseren van teambuildingactiviteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, boottochten en schermen. 

Dankzij haar gunstige ligging, vijf minuten van de A2 en Den Bosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. Er zijn 250 plaatsen aan parkeergelegenheid op het landgoed.