Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Conferentiecentrum Den bosch

Bent u op zoek naar een conferentiecentrum in de buurt van Den Bosch? Conferentiecentrum De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch en biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De 16 plenaire zalen en de 24 discussiezalen zijn vooruitstrevend in technologie.

Wat u kunt verwachten van conferentiecentrum De Ruwenberg:

 • 40 compleet uitgeruste conferentiezalen met geavanceerde technologie
 • Gratis WIFI en mogelijkheid tot gebruik van een private wifi netwerk
 • Enthousiaste servicegerichte medewerkers die met u meedenken
 • 196 hotelkamers voor overnachtingen bij meerdaagse conferenties
 • Centrale ligging en goede bereikbaarheid (ook voor internationale gasten)
 • Volop gratis parkeergelegenheid
 • Oog op duurzaamheid en in het bezit van de Gouden Green Key
 • Omgeven door rust, ruimte en natuur
 • Catering met het beste van het pure Brabantse land
 • Genoeg mogelijkheden voor teambuilding activiteiten
 • De mooie Brabantse natuur ligt aan uw voeten

Voor een frisse pauze of buitensessie, kunt u de deuren openslaan en gebruik maken van ons prachtige groene terrein. En wat dacht u van het organiseren van een teambuildingactiviteit, zoals schapendrijven of boogschieten? Daarnaast is er ook een groot sportief aanbod voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen. De Ruwenberg beschikt over een driving range, squash- en tennisbanen, een beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en een joggingbaan. Bovendien is er ook een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s.

Conferentiecentrum met een grote capaciteit en diversiteit congreszalen

De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentie- en vergaderzalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen. Bijvoorbeeld voor een buiten meeting, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. 

 

Veelgestelde vragen

Wat is een conferentiehotel?

Een conferentiehotel is een hotel en conferentiecentrum onder één dak. Het hotel beschikt over een grote ruimte of meerdere subruimtes welke eventueel met elkaar gecombineerd kunnen worden om een conferentie te organiseren. De deelnemers zouden in principe niet naar buiten hoeven gedurende de conferentie.

Wat kost een conferentiehotel?

De kosten van een conferentiehotel is afhankelijk van een aantal factoren. Het hangt af van de bezetting, het seizoen, het aantal deelnemers, de inhoud en de duur. Bij De Ruwenberg werken wij niet met standaard arrangementen, maar denken wij volledig met de klant mee om een conferentie te organiseren die volledig is afgestemd op de behoefte van de klant.

Welke conferentiehotels zijn er in Den Bosch?

Er zijn een aantal hotels in en rondom Den Bosch die beschikken over meerdere multifunctionele vergaderzalen die samen goed zijn voor enkele honderden personen. Echter is Conferentiehotel De Ruwenberg het enige hotel die in een enkele zaal heeft voor meer dan 400 mensen.

Hoeveel personen kan conferentiecentrum De Ruwenberg faciliteren?

Conferentiecentrum De Ruwenberg heeft in het Atrium ruimte voor zo’n 450 personen. Daarnaast beschikt het hotel in totaal over 40 multifunctionele ruimtes die ieder 8 tot 180 gasten kan plaatsen. Dat maakt deze locatie uiterst geschikt voor de kleinere vergaderingen én grote conferenties.