Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Business hotel De Ruwenberg

Bent u opzoek naar een locatie voor uw meetings en evenementen die gemakkelijk te bereiken is en in een groene omgeving ligt? Dan zijn u en uw gasten bij Business Hotel De Ruwenberg van harte welkom! De Ruwenberg is uniek gelegen midden in de rijke natuur van Noord-Brabant. De locatie biedt 40 conferentie- en vergaderzalen, met een capaciteit tot 450 personen. Het Hotel telt 196 comfortabele en moderne kamers met uitzicht op de Brabantse natuur. Het hoofdgebouw op het evenemententerrein bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium met 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Wat het Business Hotel De Ruwenberg voor u kan betekenen

De Ruwenberg is meer dan een hotel. Samen met u maakt het team van Business Hotel De Ruwenberg graag een groot succes van uw evenement. Hierbij zullen onze specialisten meedenken over een passende invulling van het evenement. Wij bieden ook ondersteuning op andere gebieden en zullen ervoor zorgen dat uw evenement plezierig en zonder barrières verloopt.

 

Business hotel met gunstige ligging in Brabant

De Ruwenberg is gevestigd op een 14ha landgoed met al het prachtige groen dat Noord-Brabant te bieden heeft. Ook is het landgoed goed bereikbaar voor u en uw gasten. Vanaf Eindhoven Airport is het naar Business Hotel De Ruwenberg slechts 30 minuten rijden. Andere vliegvelden (Schiphol, Brussel en Antwerpen) zijn per auto tussen de 60 en 90 minuten te bereiken. Heeft u buiten werktijd interesse in een stadstour door een prachtige en historische stad? Dichtbijgelegen is het welbekende ’s-Hertogenbosch.

Business Hotel De Ruwenberg is een Duurzame Keuze

Met trots kunnen wij u mededelen dat we in het bezit zijn van het internationaal erkende Green Key Gold certificaat. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren zonder dat onze gasten inleveren op kwaliteit of comfort. Lees hier wat wij nog meer ondernemen om duurzaamheid te waarborgen. 

Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld het organiseren van een conferentie, vergadering, outdoor meeting of trainingskamp bij Business Hotel De Ruwenberg? Vraag vandaag nog onze offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Ruwenberg is niet alleen een Business hotel maar is ook te boeken als trainingslocatie, vergaderlocatie, congrescentrum, evenementenlocatie en conferentiecentrum.