ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komende weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Uw buitenlocatie in Brabant

Inspiratie | Vergaderen in stijl | Buiten meetings | Teambuilding activiteiten

Dat kan op het 14ha landgoed van De Ruwenberg! Maak als teamsessie gebruik van ons 14 ha landgoed of wandel over de oever van De Dommel in de provincie Brabant. Combineer de wandeling met een één op één uitdaging op de Driving Range of creëer samen nieuwe ideeën bij het schaakspel in de tuin.

  • Bent u op zoek naar een buiten vergaderlocatie?
  • Wilt u zich laten inspireren door een groene omgeving?
  • Met uw team buiten vergaderen?
  • Tijdens de meeting wandelen met uw team?

Wij heten u van harte welkom bij buitenlocatie De Ruwenberg. Een unieke locatie op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel. Op ons landgoed bent u verzekerd van een succesvolle (buiten) vergadering. Vergadert u toch liever binnen? Ook al onze 40 vergaderzalen hebben een inspirerend uitzicht en zijn volgens de RIVM-richtlijnen ingericht.

Heerlijk picknicken op het gras, vergaderen in zitzakken in de tuin of aan tuintafels, brainstormen rondom het schaakbord of een outdoor cooking workshop om een succesvolle meeting af te sluiten.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Wilt u uw vergadering uitbreiden met een teambuildingactiviteit op ons landgoed? We denken graag met u mee, bijvoorbeeld:

Dankzij haar gunstige ligging, vijf minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. Er zijn 250 plaatsen aan parkeergelegenheid op het landgoed.

Conferentiehotel
De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over een rijkdom aan wellness- en sportfaciliteiten: een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Meetings
Meetings
Teambuilding activiteiten
Teambuilding activiteiten
Evenemententerrein
Evenemententerrein
Foodtrucks
Foodtrucks

Waarom buiten vergaderen?

Een vergadering hoort effectief, inspirerend en motiverend te zijn. Alleen zo zorgt u voor maximaal resultaat. Een unieke locatie in de buitenlucht draagt hieraan bij. Met een bijzondere locatie verandert u de hele dynamiek en daarmee ook de effectiviteit van een teamoverleg, training of strategisch overleg. Buiten vergaderen bevordert de concentratie en creativiteit. Een buiten meeting is een unieke beleving.

Ontdek het buiten vergaderen bij De Ruwenberg

De Ruwenberg biedt vele mogelijkheden voor uw vergadering of meeting. U kunt kiezen voor meerdaagse buiten- of binnen vergadering, een combinatie met een heerlijk diner, bbq van de ofyr of bijvoorbeeld diverse teambuilding activiteiten. Wij bieden u graag een arrangement op maat aan. Daarnaast is het 14ha evenemententerrein van De Ruwenberg uitermate geschikt voor foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Groen én centraal

Uiteraard is de bereikbaarheid van een vergaderlocatie van belang. De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, vlakbij Den Bosch in Noord-Brabant. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op ons landgoed, waar u uw auto  kunt parkeren op één van de 250 gratis parkeerplekken. Ontvangt u internationale gasten? De Ruwenberg ligt op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport.

Unieke buitenactiviteiten

Op het landgoed is er ook ruimte voor buitenactiviteiten. Denk hierbij aan het unieke schapendrijven of stap met uw team op een boot en vaar vanuit De Ruwenberg over de Dommel naar de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch.