Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wat zijn de leukste en effectiefste teambuilding activiteiten?

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. Hier bent u aan het juiste adres voor elke soort van vergadering, conferentie, training of evenement. Naast een dag vol vergaderen op zakelijk niveau is De Ruwenberg uitermate geschikt voor het organiseren van diverse teambuilding activiteiten. Een teambuilding heeft niet alleen een goed effect op de sfeer onder collega’s, maar zal ook positief bijdragen aan de productiviteit op de werkvloer.

Ons 14 hectare landgoed én onze multifunctionele zalen bieden mogelijkheden voor meer dan 40 verschillende teambuildingactiviteiten. Hieronder vindt u de populairste activiteiten van het afgelopen jaar. Ook leggen we uit waarom andere teams voor deze activiteiten hebben gekozen.

 

Teambuilding activiteiten outdoor

Schapendrijven

Schapendrijven is een unieke, ludieke en originele teambuilding activiteit, lekker buiten in de natuur. Naast dat het schapendrijven ontspannend is, krijgt uw team met deze activiteit inzicht over uw communicatieve vaardigheden, stijl van leidinggeven en manier van samenwerken.

Boogschieten

Niet alleen in de meeting, ook buiten kan uw team met scherp schieten. Tijdens deze workshop worden uw behendigheidstechnieken aardig op de proef gesteld. Niks is zo leuk om dichter en vaker in de roos te schieten dan uw collega’s.

Golfclinic

Onder leiding van een professional worden u diverse golftechnieken uitgelegd. Hier ziet u direct wie er wekelijks op de golfbaan staat, maar ook wie van golfen nog geen kaas heeft gegeten. Deze mix zorgt voor een leerzame en soms hilarische teambuildingactiviteit, waar functies op de werkvloer totaal geen rol meer spelen.

Drone workshop

Leer op een originele, ontspannen en innovatieve wijze hoe u als team beter kunt functioneren. Na de drone-uitleg vliegt u met de allernieuwste high-tech drones een parcours of doet u een ware drone-race. Ontdek wie het vliegen het snelst en best onder de knie heeft?

 

Sportactiviteit

U leert uw collega’s op een heel andere manier kennen met een van de sportactiviteiten. Ga om 07:00 uur bootcampen of leef u uit in onze fitness, zwembad, volleybalveld of de tennis- en squashbanen.

Varen

Liever een iets rustigere teambuildingactiviteit waar u goede gesprekken kunt voeren? Dan is met een bootje varen ideaal om even tot rust te komen.

Teambuilding activiteiten indoor

 

Film maken

Werk samen in een totaal ander vakgebied, wees creatief, maak plezier én krijg een concreet eindresultaat. Met de teambuildingactiviteit ‘film maken’ leert u in 1 dag over de camera, script schrijven, storyboard, regisseren en nog meer! Aan het einde van de dag laten de deelnemers de mini film of commercial aan elkaar zien.

Schermen

U maakt op unieke wijze kennis met de schermsport. Er wordt een uitleg gegeven over de sport, wapens, de voetpassen, het verdedigen en het aanvallen. Vervolgens sluit u met uw collega’s af in een spannend duel. Stoot de nieuwe collega de directeur van het veld? Tevens is deze activiteit ook geschikt om bij mooi weer buiten uit te voeren.

Kortom, er zijn meer dan genoeg manieren om tijdens een congres of (meerdaagse) vergadering de werksfeer en de productiviteit te verbeteren. Uw collega’s leren nieuwe vaardigheden en op een andere manier met elkaar samen te werken. Bovendien werken teambuildingactiviteiten vaak heel ontspannen, ondanks dat er soms wat inspanning is vereist. Wij merken dat de vraag naar teambuildingactiviteiten vanuit zakelijke teams enorm is toegenomen en dat is dus niet voor niets!

Teambuilding activiteiten idee├źn

Naast deze activiteiten zijn er nog veel meer teambuilding activiteiten ideeën, zoals een workshop percussie, glasblazen, graffiti, cocktails maken, Segway tour, mountainbiken, wijn proeven, zelfverdediging en nog véél meer.

 

Gepubliceerd op: 28 januari 2022

Geschreven door: Robert Zentjens | Functie: Marketing Coördinator

Lees meer...