ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komende weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

Bijzondere vergaderlocatie Brabant

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie Brabant voor een vergadering, brainstorm, presentatie, workshop of congrest? De Ruwenberg ligt op slechts 5 km van Den Bosch midden in de natuur en biedt alle faciliteiten om te vergaderen in een inspirerende omgeving. Op het 14 hectare evenemententerrein kunt u ook buiten vergaderingen en teambuilding activiteiten organiseren.  De Ruwenberg heeft 40 conferentie- en vergaderzalen met een capaciteit tot 450 personen. Het hotel telt 196 comfortabele en moderne hotelkamers met uitzicht op het Brabantse landschap. Achter de middeleeuwse entree schuilt ons atrium met 4 vleugels. Deze vleugels kunt u exclusief gebruiken; een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle zalen hebben uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Waarom een bijzondere vergaderlocatie Brabant zo’n positief effect heeft

Een vergadering hoort efficiënt, inspirerend en motiverend te zijn. Alleen zo zorgt u voor maximaal resultaat. Hoe maakt u vergaderen zo efficiënt mogelijk? Met een gevarieerd vergaderprogramma, een locatie met daglicht en voldoende culinaire breaks in de buitenlucht tussendoor. Dit alles gecombineerd in een vergaderarrangement. Daarmee verandert de hele dynamiek en daarmee ook de efficiëntie van een vergadering. 

Meetings
Meetings
Events
Events
Teambuilding activiteiten
Teambuilding activiteiten
Buiten vergaderen
Buiten vergaderen

Bijzondere vergaderlocatie Brabant

Wat maakt De Ruwenberg zo'n bijzondere vergaderlocatie Brabant?

-        Buiten vergaderen 
De Ruwenberg is gelegen op een prachtig 14 hectare landgoed. Perfect om u met uw team terug te trekken voor een brainstorm, teamsessie of vergadering in de buitenlucht. Of haal na een intensieve bijeenkomst een frisse neus.

-        Exclusiviteit
U kunt vergaderen in een eigen vleugel met verschillende plenaire- en breakout zalen, lounge, terras en 66 hotelkamers, zodat u niet gestoord wordt door anderen.

-        Culinaire verrassingen
Op culinair gebied bieden wij u het beste van het Brabantse pure land. Wij zien een maaltijd als een culinaire beleving. Wij denken graag met u mee over een passende creatieve culinaire invulling van uw vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, finger food of foodtrucks. Laat onze chefs u culinair verassen. Dat is wat ze het liefste doen.

-        Unieke teambuilding activiteiten 
Wilt u de dag leuk afsluiten en een boost geven aan de teamspirit? U kunt uw vergadering uitbreiden met verschillende teambuilding activiteiten, namelijk: golfclinics, schapendrijven, varen of schermen. Het kan allemaal! Lees meer over onze teambuilding mogelijkheden.

-        Brabantse gastvrijheid 
De Brabantse gastvrijheid maakt de bijzondere vergaderlocatie Brabant zo uniek. Een prettig en zorgeloos verblijf voor onze gasten is onze drijfveer. Onze toegewijde medewerkers zijn meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief.

-        Duurzaam 
De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. We hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key. Een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

-        Meerdaagse vergaderingen 
Organiseert u een meerdaagse vergadering? De Ruwenberg telt 196 comfortabele hotelkamers met een moderne inrichting. Daarnaast zijn we zeer goed te bereiken voor nationale en internationale gasten. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto’s en elektrische oplaadpunten

Kom vergaderen in Brabant op onze unieke vergaderlocatie in Brabant

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. U kunt ook direct een passende offerte aanvragen via ons offerteformulier. Bekijk de ervaringen van onze klanten op Meetingreview. Wij wensen u alvast een bijzonder geslaagde vergadering toe!