Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Bijzondere vergaderlocatie

Bijeenkomen op een inspirerende vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie vlakbij Den Bosch voor een vergadering, brainstorm, presentatie, workshop of ander zakelijk event? De Ruwenberg ligt midden in de natuur en biedt alle faciliteiten om uniek te vergaderen in een inspirerende omgeving. Het 14 hectare evenemententerrein straalt alles uit waar wij voor staan: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Deze bijzondere vergaderlocatie biedt 40 conferentie- en vergaderzalen met een capaciteit tot 450 personen. Vergaderruimte huren met overnachting? Dat kan! Het hotel telt 196 comfortabele en moderne kamers met uitzicht op de Brabantse natuur. Achter de middeleeuwse entree schuilt ons atrium met 4 vleugels. Deze vleugels kunt u exclusief gebruiken; een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle zalen zijn voorzien van ramen met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Meer weten over onze unieke vergaderlocatie? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Waarom bijzondere vergaderlocaties zo’n positief effect hebben

Vergaderen, de meningen zijn hierover verdeeld. Ze kunnen langdradig zijn terwijl uw andere werk ondertussen blijft liggen. Toch is vergaderen op zijn tijd zeker ook effectief, zinvol en soms erg nodig. Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Hierin leveren omgeving en sfeer een grote positieve bijdrage aan de productiviteit en effectiviteit van een meeting of zakelijke bijeenkomst. De beste ideeën komen tot stand op de meest unieke vergaderlocaties. Kies dus voor een bijzondere vergaderlocatie die aanzet tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie en start ook met bijzonder vergaderen.

Ontdek waarom De Ruwenberg erbovenuit steekt tussen de unieke vergaderlocaties

Wat De Ruwenberg een bijzondere vergaderlocatie maakt

Wat is er bij De Ruwenberg te vinden, dat u ergens anders niet vindt? En waardoor zijn wij dé inspirerende vergaderlocatie waar u naar op zoek bent? Wij onderscheiden ons door de volgende mogelijkheden:

-        Buiten vergaderen 
De Ruwenberg is gelegen op een prachtig 14 hectare landgoed. Perfect om u met uw team terug te trekken voor een brainstorm, teamsessie of vergadering in de buitenlucht. Of haal na een intensieve bijeenkomst een frisse neus.

-        Exclusiviteit
U kunt vergaderen in een eigen vleugel. Dan heeft u een vleugel met verschillende plenaire- en breakout zalen, lounge, terras en 66 hotelkamers, zodat u niet gestoord wordt door anderen.

-        Culinair creatief 
Op culinair gebied bieden wij u het beste van het Brabantse pure land. Wij zien een maaltijd als een culinaire beleving. Wij denken graag met u mee over een passende creatieve culinaire invulling van uw vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, finger food of foodtrucks. Laat onze chefs u culinair verassen. Dat is wat ze het liefste doen.

-        Unieke activiteiten 
Wilt u de dag leuk afsluiten en een boost geven aan de teamspirit? U kunt uw vergadering uitbreiden met verschillende teambuilding activiteiten, namelijk: golfclinics, schapendrijven, varen of schermen. Het kan allemaal! Lees meer over onze teambuilding mogelijkheden.

-        Brabantse gastvrijheid 
Een bijzonder, prettig en zorgeloos verblijf voor onze gasten is onze drijfveer. Onze toegewijde medewerkers zijn meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief.

-        Duurzaam 
De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. We hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key. Een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

-        Meerdaagse vergaderingen 
Organiseert u een meerdaagse vergadering? De Ruwenberg telt 196 comfortabele hotelkamers met een moderne inrichting. Daarnaast zijn we zeer goed te bereiken voor nationale en internationale gasten. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto’s en elektrische oplaadpunten

Kom vergaderen op onze bijzondere vergaderlocatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over unieke vergaderlocaties? Neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. U kunt ook direct een passende offerte aanvragen via ons offerteformulier. Bekijk de ervaringen van onze klanten op Meetingreview. Wij wensen u alvast een bijzonder geslaagde vergadering toe!

Veelgestelde vragen

Wat biedt een unieke vergaderlocatie?

Een unieke vergaderlocatie is een locatie waar uw collega’s, partners of andere deelnemers nog lang over napraten. Een unieke eigenschap kan het interieur of ambiance zijn, maar ook de locatie of het product. Bij De Ruwenberg is het een combinatie van een historisch pand op een rustgevende locatie met een inspirerende direct omgeving.

Wat kost een unieke vergaderlocatie?

De prijs van een unieke vergaderlocatie kan enorm uiteenlopen. Zo kunt u een 4-uurs arrangement boeken of een compleet verzorgde vergaderweek inclusief overnachting, ontbijt, lunch, diner en teambuildingsessies. Bij De Ruwenberg is niks te gek.

Waar vind ik een unieke vergaderlocatie?

Unieke vergaderlocaties vindt u in de kustgebieden, in authentieke binnensteden of in groene buitengebieden. Iedere unieke vergaderlocatie heeft zo haar voordelen, zoals bereikbaarheid, rust of ruimte.

Hoeveel personen kan de unieke vergaderlocatie van De Ruwenberg faciliteren?

Unieke vergaderlocatie De Ruwenberg heeft in het Atrium ruimte voor zo’n 450 personen. Daarnaast beschikt het hotel in totaal over 40 multifunctionele ruimtes die ieder 8 tot 180 gasten kan plaatsen. Dat maakt deze unieke locatie uiterst geschikt voor de kleinere vergaderingen én grote vergaderingen en congressen.