Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Barman / Barvrouw (fulltime / parttime)

 Vacature Barman / Barvrouw (fulltime / parttime)

Ben jij de horecatopper die wij zoeken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging met veel diversiteit in een unieke omgeving? Dan ben jij onze nieuwe barman / barvrouw bij De Ruwenberg!

Je maakt deel uit van het gezellige Horeca-team van De Ruwenberg Hotel | Meetings| Events. Je komt te werken in onze prachtige hotel bar en assisteert eventueel bij werkzaamheden in ons restaurant tijdens diner. Wij vinden het vooral belangrijk dat je geniet van het werken in de horeca en het heerlijk vindt om het andere mensen naar de zin te maken. Je bent goedlachs en komt telkens weer representatief voor de dag. Collega's werken graag met jou en iedereen weet: Je bent enorm flexibel en wanneer jij er bent loopt alles op rolletjes.

Dit ga je doen:

 • De bar bij De Ruwenberg, jouw domein, is 7 dagen per week geopend van 16:30 tot 01:00.
 • Jij krijgt een grote verantwoordelijkheid, want jij zorgt voor jouw eigen stukje Ruwenberg. Het openen en sluiten, eigen voorraadbeheer, juiste kennis van een grote diversiteit aan dranken. De bar is jouw domein.
 • Gedurende de week zorg je voor onze zakelijke gasten, en in het weekend zijn de leisure gasten bij jou aan het juiste adres voor een drankje maar ook voor een praatje. De gasten aan jouw bar zijn erg divers!

Dit ben je:

 • Gastvrijheid zit bij jou als horecamedewerker in het bloed! Natuurlijk ben je representatief en ga je voor 100% kwaliteit en gasttevredenheid
 • Flexibel inzetbaar: werken in de weekenden en vakantieperiodes is voor jou geen probleem
 • Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na, op tijd op je werk komen is vanzelfsprekend
 • Enige horeca ervaring is gewenst

Dit krijg je van ons:

 • Werken in een leuk, enthousiast en gezellig team in een inspirerende omgeving
 • Werkdagen van ongeveer 8 uur tussen 16.00 en 02.00 uur. Wij vinden het ook erg fijn als je op zaterdag en / of zondag wil werken
 • Begeleiding en training op de werkplek, zo kun je elke dag een beetje beter worden
 • Je krijgt een contract van 24 tot 32 uur, en wordt betaald volgens de horeca-cao. Wil je minder of meer uren werken? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Over jouw toekomstige werkplek

De Ruwenberg is een prachtig landgoed gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 hectare landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Naast 40 conferentiezalen bestaat De Ruwenberg uit 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Gasten ontbreekt aan niets, of zij nou komen voor een weekendje rust of een zakelijke bijeenkomst. Alles bij De Ruwenberg onder één dak. Een geweldig veelzijdige horeca locatie waar jouw talent ten volle kan worden benut en daarmee een kweekvijver voor toekomstig leidinggevend talent binnen Hutten.

Wil je meer weten over De Ruwenberg? Kijk dan eens op onze website: www.ruwenberg.nl 

Solliciteren!

Ben jij een samenwerker? Heb je vragen? Neem dan contact op met Patrick van den Dungen via emailadres: pdungen@ruwenberg.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.