Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Atrium

Gelegen in het midden van het complex bevindt zich het Atrium met een oppervlakte van 280 m². Deze multifunctionele congreszaal is uitermate geschikt voor trainingen, vergaderingen, congressen, beurzen, recepties en (gala) diners.

Het Atrium is voorzien van een 4K hoofd laserprojector met zoomfunctie en aan beide zijden ook een 4K laserprojector. Er kunnen gelijktijdig verschillende laptops worden aangesloten op deze beamers. En in de voor- en achterkant van de conferentiezaal is een centraal bedienpaneel met touchfunctie waarmee de schermen en beamers eenvoudig kunnen worden bediend. Vanuit deze centrale punten kan de trainer of assistent ook het geluid bedienen. Tevens heeft de trainer de beschikking tot een Sennheiser draadloos microfoonsysteem en een eigen preview LED monitor bij het podium ter ondersteuning van zijn presentatie.

Het Atrium beschikt daarnaast over diverse spots en zaal- en podiumverlichting welke afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn. De LED verlichting is in elke gewenste kleur in te stellen.

Op aanvraag kunt u de Logitech Rally Bar huren. Dit is Logitech's beste, alles-in-één videobar voor middelgrote tot grote vergaderruimtes. De video en audio zijn van bioscoopkwaliteit en de AI-gestuurde prestaties scannen de ruimte continue dat ervoor zorgt dat alle deelnemers goed in beeld komen. Ideaal voor een hybride vergadering.