Bekijk de herfstdeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de herfstdeals

Ontspan en geniet tijdens een minivakantie. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk al onze arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Buitengewoon verblijf

Waarbij 1.5 meter afstand geen probleem is en waar rust, ruimte en sfeer belangrijk zijn. Naast de moderne gebouwen met zalen en hotelkamers, wordt u ontvangen in het eeuwenoud kasteel De Ruwenberg. Gelegen op een 14ha landgoed met uitzicht over de rivier de Dommel en het Brabants landschap en de echte Brabantse gastvriendelijkheid maken uw verblijf uniek.  

De Ruwenberg is een bijzonder hotel en uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. Of gewoon voor een paar dagen ontspanning in combinatie met een bezoek aan 's-Hertogenbosch of Eindhoven.

De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Het hotel met uitgebreide ontspanningsfaciliteiten maken uw verblijf compleet.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u op een verantwoorde manier van uw verblijf bij ons kunt genieten. Lees onze COVID-19 update voor meer informatie. Heeft u nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op of download vooraf onze Ruwenberg app via de app store.  

U bent van harte welkom bij De Ruwenberg!

Meetings & Events

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een locatie? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

 

Ontvangstkamer vergaderlocatie den bosch
vergaderzaal vergaderlocatie
Hotelkamer hotel Den Bosch
zwembad hotel den bosch
restaurant vergaderlocatie Den Bosch

Ligging en bereikbaarheid

De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor ontspanningsmogelijkheden en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

Hotel
Meetings

 

 

 

green key

booking.com